Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Rezygnacja z pracy, planow
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak oceniacie a moze z wlasnego doswiadczenia czy jezeli praca jest stresująca,kosztuje sporo emocji a mimo wszystko jest waszym marzeniem powinno sie z niej zrezygnowac? Z racji emocji ma wplyw na zaburzenie..
-
Jeżeli jest więcej strat niż korzyści to oczywiście, że tak. Chyba, że zaczniesz pracować nad tym i sobie to tłumaczyć. Ja po macierzyńskim zmieniam pracę - stresową atmosfera w niej, pierwszy atak paniki w miejscu pracy i ciągle napięta atmosfera nie służą mi. Chociaż pracę lubiłam. Doszło do sytuacji, że w niedzielę ściskał mi się żołądek i pociły stopy na myśl o tym, że jutro poniedziałek. Zwiewam. Jak dla mnie nie ma nic ważniejszego niż zdrowie psychiczne
-
-
- Gość
Ja myślę, że tym sam wiesz, tylko chcesz, żeby ktoś z zewnątrz utwierdził Cię w tym, co Ty już wiesz

A co w tej pracy jest takiego, że jest spełnieniem marzeń? I co jest najbardziej stresujące?
-
Może być tak, że jak zrezygnujesz z jednej pracy, to i z następnej też, zostanie ci mało interesująca praca, nudna ale nie stresująca.
Ucieczka i rezygnacja to nie jest rozwiązanie, no ale czasem jest zbyt ciężko i nie ma wyjścia.
Zależy też jaka praca, gdzie, z kim, ile czasu zajmuje.
- Megi.88
A czy przed zaburzeniem ten stres ci przeszkadzał czy dopiero teraz. Czy daje tyle pozytywnych emocji co i negatywnych czujesz się dobrze robiąc to co robisz ? Nerwica uderza w nasze marzenia ....
" I don't feel the way I used to
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Otóz to. Tez nie moge sobie wyobrazic chodzenia do miejsca gdzie jest np panika. Lecz staram sie przełamywac i rozgladam za zajeciem. Nastawiam sie na prace nad soba, potrzebuje zajecia. A co z tego bedzie zobaczymy, trzymajcie kciuki