Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Rexetin, Parogen ( PAROKSETYNA )
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak u was z orgazmem przy paro?
Ja zszedłem z 10 do 5 mg jak zauważyłem słaby wytrysk...w dupie mam taki lek mimo że poza tym spoko się czułem na nim.
Muszę powiedzieć psychiatrze żeby my dał coś co nie wpływa ani trochę na seks ;/
Ja zszedłem z 10 do 5 mg jak zauważyłem słaby wytrysk...w dupie mam taki lek mimo że poza tym spoko się czułem na nim.
Muszę powiedzieć psychiatrze żeby my dał coś co nie wpływa ani trochę na seks ;/
-
Ja ogólnie spoko się czułem na paro. Brałem 10 mg. Teraz zszedłem do 5 i planuję odstawić całkiem przez te głupie uboki.
-
Ja ogólnie się spoko czułem na paro ale odstawiam, bo slaby seks przy tym. Teraz przejdę na teittico.
-
Brał ktoś Paro dawkę 10mg jak docelową? Mam docelową na 20mg, ale po 10mg się dobrze czuję że myślę czy przy niej nie zostać.
Jak nie odpisuję na posta to wyślij prywatną wiadomość. Powiadomienia mi tu o postach nie działają 

-
No i jak Ci na tej paroksetynie . Czy tu w ogóle ktoś zagłada ?
-
Musisz cytować to wtedy sa powiadomienia.Długodystansówka pisze: ↑30 kwietnia 2022, o 06:26No i jak Ci na tej paroksetynie . Czy tu w ogóle ktoś zagłada ?
20mg robi robotę ale prawie 2miesiace sie u mnie ładowało.
Minus tylko z libido,tak same plusy.
Jak nie odpisuję na posta to wyślij prywatną wiadomość. Powiadomienia mi tu o postach nie działają 

-
Biorę paro już nieco ponad rok (na lęki) i dopiero teraz zauważyłam, że od dłuższego czasu jestem bardzo senna w ciągu dnia. Wcześniej bardziej się skupiałam na odzyskiwaniu życia i nie myślałam o tym nawet. Czy to normalne przy tym leku że praktycznie codziennie potrzebuję drzemki?
-
Witam biorę seroxat 30 mg od dzisiaj czyli biorę tabletkę i pół i po przełamaniu tabletki na 2 części nie są one dokładnie równe czy to ma jakiś wpływ na leczenie ponieważ raz mogę wziaść 31mg a drugiego dnia 29mg ?
-
Witam, biorę paroksetyna(seroxat) na zaburzenia lękowe uogólnione i fobie społeczna i ciągle jesteś spięty. pierw przez 3 dni 20mg teraz 4 dzień i od dzisiaj 40mg czy to dobry pomysł żeby brać 40 mg dodam że wspomagam się afobamem??
-
Też jestem ciekawe większych dawek. Ja brałem bodajże 10 mg i ogólnie wspominam ok poza jednym ubokiem, przez który odstawiłem lek. No słaby wytrysk -.-. Ktos mial podobnie?