Słuchajcie macie prY nerwicy tak ze zamykacieoczy jak idziecie spac i jest ciemno iwidzicie taki śnieg optyczny albo jakieś mroczki przed oczami (zamkniętymi)?
-- 20 kwietnia 2015, o 17:23 --
Chodzili o takie jaśniejsze punkty bądź plamy po zamknięciu oczumcienym pomieszczeniu ...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pytanie o Zabuzrenia widzenia
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Spokojnie tez mialem cos takiego :p Posluchaj sobie nagran relaksacyjnych multi-trening-autogenny-d-t6029.html nagranie nr 3 - Gkeboki sen
Zasypiam przy tym po 5 min 

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał sił do walki.
Chialam sie podzielic ze doszlam do siebie. Wyleczylam sie --- autor Ewcia
Chialam sie podzielic ze doszlam do siebie. Wyleczylam sie --- autor Ewcia
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Miałem to setki razy... Olać.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
O to obie posłucham . Wirwiajace jest to bo mi sie kojarzy z migrena na która choruje od dziecka i zaraz mi sie chce wymiotowac . Dzięki 
-- 20 kwietnia 2015, o 21:56 --
Takie metaliczne blyski widziane katem oka tez zlewac? Strasznie to upierdliwe

-- 20 kwietnia 2015, o 21:56 --
Takie metaliczne blyski widziane katem oka tez zlewac? Strasznie to upierdliwe

- Maadziak
Tak, ale nie zwracam na to uwagi bo mówię sobie że mam ważniejsze sprawy niż jakieś kropki i plamki przed oczami.
objaw jakich wiele
Inaczej jest w przypadku takich nietypowych przewidzeń, których szczerze nie lubię,
ale cóż trzeba przynajmniej starać się stopniowo je ignorować.

Inaczej jest w przypadku takich nietypowych przewidzeń, których szczerze nie lubię,
ale cóż trzeba przynajmniej starać się stopniowo je ignorować.
- Maadziak
bo przewidzenia o których mówicie, są takie nic nieznaczące jak śnieg optyczny, plamki kropki kreski itd... coś takiego mi się zdarza i nie zwracam na nieuwagi, nie chce mi się
a tak to nazwałam (nietypowymi), ponieważ pokazują to, czego się boję (coś konkretnego). Są wywołane lękiem.. wiem że nie powinno ich być, ale no kurde są jak na złość.- nieuzasadniony lęk. :/ i jeszcze nie umie się w to nie wierzyć. O to mi chodziło mówiąc "nietypowe".

a tak to nazwałam (nietypowymi), ponieważ pokazują to, czego się boję (coś konkretnego). Są wywołane lękiem.. wiem że nie powinno ich być, ale no kurde są jak na złość.- nieuzasadniony lęk. :/ i jeszcze nie umie się w to nie wierzyć. O to mi chodziło mówiąc "nietypowe".