Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
pytanie do Was. :)
- Małgośka777
- Zarejestrowany Użytkownik
Kochani powiedzcie mi czy taka kolka....kłucie w przeponie...albo w żołądku jakby od gazów, może być od zaburzenia/ nerwicy..??? nie mam juz siły biegać do gastrologa. gastroskopię i usg miałam robione rok temu. poradźcie coś...bo od tego wzmagają się lęki. Niby miałam juz kiedyś takie objawy...i minęły ale teraz już sama nie wiem. czy to może być niestrawność.....:/ ??? 

1. Nerwica atakuje najmądrzejszych i najpiękniejszych.... bo jest zazdrośnicą. :) .
2. " NIE LĘKAJ SIĘ " !!! :)
3. Nerwica to...kupa huku o nic :D
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Oczywiscie ze moze byc, zmien sobie na jakis czas diete i zobacz czy jest poprawa, do tego jedz wolniej, nie nerwowo bo wtedy gazy zalegaja, i powietrze sie dostaje 
A nerwica jak wiadomo nie wplywa dobrze na uklad trawienia a takze na spokojny oddech

A nerwica jak wiadomo nie wplywa dobrze na uklad trawienia a takze na spokojny oddech

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Małgośka777
to prawda...odkąd mam nerwicę.... nie wiem co to spokojne i normalne jedzenie. 

1. Nerwica atakuje najmądrzejszych i najpiękniejszych.... bo jest zazdrośnicą. :) .
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Tak ,takie dolegliwisci jak opisujesz mogą byc przy nerwicy.Ja miałam potworne bóle tak ze włosy stawały dęba,gazy ,odbijania,kłucia,palenie,ból w splocie słonecznym,uciązliwe ,zaparcia,palenie w zwieraczu,przelewania,odczucie jakby pękały jakies pęcherzyki,trudnosci w przełykaniu, dławienie się,krztuszenie się podczas jedzenia i wiele innych dziwnych doznań...
- Małgośka777
no właśnie to sa wszystkie moje dolegliwości. tylko czasami człowiek się już gubi...i traci pewność . i zadaje sobie pytanie..."ale czy to na pewno nerwica".....