Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pytanie

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
misia123450
Zarejestrowany Użytkownik

29 lipca 2025, o 10:30

Cześć

Czy ktoś jeszcze zagląda na ten wątek? Mieliście tak, że derealizacja trzymała was praktycznie przez cały czas? U mnie od miesiąca znowu ten stan mimo, że tak długo już nie miałam z tym problemu. Najciężej jest gdy muszę wyjść, coś załatwić itd. bo czuje się po prostu jak za mgłą…Zawsze sobie z tym jakoś radziłam, ale teraz jest to wyjątkowo uporczywe i dokuczliwe.
ChuckiexO
Odburzony i pomocny użytkownik

29 lipca 2025, o 10:36

Cześć, u mnie derealizacja trwala przez długi okres dzień w dzień, tak to już jest, trzeba robić swoje i nie zwracać na to uwagi.
misia123450
Zarejestrowany Użytkownik

29 lipca 2025, o 15:34

ChuckiexO pisze:
29 lipca 2025, o 10:36
Cześć, u mnie derealizacja trwala przez długi okres dzień w dzień, tak to już jest, trzeba robić swoje i nie zwracać na to uwagi.
Tak to prawda. Staram się robić swoje, ale nie ukrywam, że teraz jest mi ciężej bo długo już derealizacji nie doświadczałam i mam wrażenie, że teraz jest ona bardziej nasilona. Ale będę się dalej starać i próbować. Dziękuję za odpowiedź :^
ODPOWIEDZ