P.s. Już było tak pięknie i nerwica mnie znów capnęla w swoje sidła i straszy nerwowym jelitem
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pytanie do odburzonych
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witajcie. Czy tymi Was którzy mieli w wachlarzu objawów biegunki , minęło to po odburzeniu? Mój organizm chyba takie ma „ataki paniki” a ja się niestety nakręciłam ze będzie tylko gorzej i już nie wyjdę z domu przez biegunki 

pocieszcie kochani ze to tez kiedyś minie , ze organizm się odczuli jak wyjdę z zaburzenia .
P.s. Już było tak pięknie i nerwica mnie znów capnęla w swoje sidła i straszy nerwowym jelitem
♂️
♂️
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Minie. Też miałam wkrętkę, że nie będę mogła wychodzić przez to z domu. Jak i potem przez milion innych rzeczymaggie2223 pisze: ↑3 stycznia 2021, o 21:23Witajcie. Czy tymi Was którzy mieli w wachlarzu objawów biegunki , minęło to po odburzeniu? Mój organizm chyba takie ma „ataki paniki” a ja się niestety nakręciłam ze będzie tylko gorzej i już nie wyjdę z domu przez biegunkipocieszcie kochani ze to tez kiedyś minie , ze organizm się odczuli jak wyjdę z zaburzenia .
P.s. Już było tak pięknie i nerwica mnie znów capnęla w swoje sidła i straszy nerwowym jelitem♂️
♂️

https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.