Codziennie jestem w domu, nie pracuje.Nerwyzestali pisze: ↑16 kwietnia 2019, o 13:53Dużo spędzasz czasu z babcią?Arek pisze: ↑16 kwietnia 2019, o 13:51Babcia nie żyje samotnie, mieszka ze mną i swoją córką, dorabia sobie w domu do emerytury szyje rękawice robocze, często mówi że to ją już znudziło. Niestety ja mam duży problem z wyrażanie emocji, kompletnie nie wiem kim jestem, do czego dąze przez co bywam bardzo zdenerwowany niestety często odbija się to na domownikach a potem męcza mnie wyrzuty sumienia. Pytałem czy może chciałaby żeby zapisać ja do klubu seniora mówi że nie chce.Celine Marie pisze: ↑16 kwietnia 2019, o 13:42Starsi ludzie mają swoje dziwactwa,może jest samotna i sobie wymyśliła męża do pogadania jak dziecko sobie wymyśla niewidzialnego przyjaciela.Babcia musi mieć zajęcie,zapisz ją do jakiegoś klubu seniora czy coś
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pytanie o moją babcie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Ale czy spędzasz z nią czas. Robicie coś razem?
-
Rzadko, większość czasu uczę się, albo spędzam przy komputerze.
-
To może przy winie, kartach pogadaj z nią więcej.
- Celine Marie
Czyli spędza czas w domu,musi trochę się wyrwać do ludzi,do rówieśnikówArek pisze: ↑16 kwietnia 2019, o 13:51Babcia nie żyje samotnie, mieszka ze mną, dorabia sobie w domu do emerytury szyje rękawice robocze, często mówi że to ją już znudziło. Niestety ja mam duży problem z wyrażanie emocji, kompletnie nie wiem kim jestem, do czego dąze przez co bywam bardzo zdenerwowany niestety często odbija się to na mojej relacji z nią a potem męcza mnie wyrzuty sumienia. Pytałem czy może chciałaby żeby zapisać ja do klubu seniora mówi że nie chce.Celine Marie pisze: ↑16 kwietnia 2019, o 13:42Starsi ludzie mają swoje dziwactwa,może jest samotna i sobie wymyśliła męża do pogadania jak dziecko sobie wymyśla niewidzialnego przyjaciela.Babcia musi mieć zajęcie,zapisz ją do jakiegoś klubu seniora czy coś
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej