Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Psycholog kliniczny - rozpoznanie schizofreni
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, zastanawiam się czy psycholog kliniczny i terapeuta pd w jednym w ciągu 3 miesięcy spotkań po jednym tygodniowo rozpoznał by schizofrenie? Powiedziała że napewno nie mam po 3 miesiącach ale temat dalej wraca
Nic bardziej mnie nie męczy jak natłok myśli, a nie tyle natłok co nie przerwany dialog wewnętrzny.. Wszystko i wszystkich wkoło cały czas analizuje. Rozwiam z kimś to nie skupiam się na rozmowie tylko odrazu analizuje, np czemu on tak mówi, a może mi zazdrości, a może to a może tamto.. Ciężkie do opisania ale nie potrafię przestać wszystkiego analizować..

Per aspara ad astra
- Adrian99
- Zarejestrowany Użytkownik
p.karnia1 pisze: ↑19 maja 2018, o 20:22Cześć, zastanawiam się czy psycholog kliniczny i terapeuta pd w jednym w ciągu 3 miesięcy spotkań po jednym tygodniowo rozpoznał by schizofrenie? Powiedziała że napewno nie mam po 3 miesiącach ale temat dalej wracaNic bardziej mnie nie męczy jak natłok myśli, a nie tyle natłok co nie przerwany dialog wewnętrzny.. Wszystko i wszystkich wkoło cały czas analizuje. Rozwiam z kimś to nie skupiam się na rozmowie tylko odrazu analizuje, np czemu on tak mówi, a może mi zazdrości, a może to a może tamto.. Ciężkie do opisania ale nie potrafię przestać wszystkiego analizować..
Hej, ja mialem podobnie, jak się trochę wyciszysz pod względem lęku to to też się ogarnie
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Patryk, Wiktor jest na psychologii klinicznej malo tego pracuje obecnie w szpitalu psychiatrycznymAdrian99 pisze: ↑19 maja 2018, o 20:51p.karnia1 pisze: ↑19 maja 2018, o 20:22Cześć, zastanawiam się czy psycholog kliniczny i terapeuta pd w jednym w ciągu 3 miesięcy spotkań po jednym tygodniowo rozpoznał by schizofrenie? Powiedziała że napewno nie mam po 3 miesiącach ale temat dalej wracaNic bardziej mnie nie męczy jak natłok myśli, a nie tyle natłok co nie przerwany dialog wewnętrzny.. Wszystko i wszystkich wkoło cały czas analizuje. Rozwiam z kimś to nie skupiam się na rozmowie tylko odrazu analizuje, np czemu on tak mówi, a może mi zazdrości, a może to a może tamto.. Ciężkie do opisania ale nie potrafię przestać wszystkiego analizować..
Hej, ja mialem podobnie, jak się trochę wyciszysz pod względem lęku to to też się ogarnie

A co do schizofrenii to nawet lekarz internista zauwazylby ze cos jest nie tak, ludzie ktorzy z Toba mieszkają w trakcie epizodu paranoidalnego (czy jak to sie mowi) ty bys tego nie ukryl jak np nerwicy to jest ciezka choroba.
Zresztą wiele razy rozmawiales juz z Wiktorem gdyby cos zauwzyl to by Ci o tym napisal