Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
ps4
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
Miałem x360 teraz od prawie roku x one.
Jakoś jestem przekonany do xboxa jeśli o konsolach mowa i pady są znacznie lepsze niż w ps4. W ogóle w ręku się nie układa i małe są guziki.
Ale i tak nie ma to jak pecet jakiś konkretny
Jakoś jestem przekonany do xboxa jeśli o konsolach mowa i pady są znacznie lepsze niż w ps4. W ogóle w ręku się nie układa i małe są guziki.
Ale i tak nie ma to jak pecet jakiś konkretny
i'm tired boss
- buull2323
- Odważny i aktywny forumowicz
ja gram już ponad 10 lat na ps4
polecam Rainbow six, Proevolution soccer, God of War 

"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Skoro temat o konsolach to się spytam.
Czy da się odinstalować aktualizację gry na Xbox one ? Jest jakaś szansa na to czy nie bardzo ?
Czy da się odinstalować aktualizację gry na Xbox one ? Jest jakaś szansa na to czy nie bardzo ?
- Rumcajs
Ja mogę się wypowiedzieć jedynie w temacie ps4 - bo jestem od roku szczęśliwym posiadaczem wersji pro.
Jeżeli chodzi o gry warte ogrania - przede wszystkim polecam TLOU, niebawem ma wyjść dwójeczka, także wydaje mi się, że warto ograć wcześniej jedyneczkę. Jeżeli The Lust Of Us się spodoba, to polecam też bardzo podobne w rozgrywce Uncharted - w zasadzie całą sagę.
W więcej exców nie grałem, co zresztą zamierzam nadrobić. Poza exami mogę polecić spokojnie Wiedźmina, GTA V, Hitmana, South Park, wszelkie bijatyki, jeżeli masz z kim je ograć w jednym pokoju.
Jeżeli chodzi o gry warte ogrania - przede wszystkim polecam TLOU, niebawem ma wyjść dwójeczka, także wydaje mi się, że warto ograć wcześniej jedyneczkę. Jeżeli The Lust Of Us się spodoba, to polecam też bardzo podobne w rozgrywce Uncharted - w zasadzie całą sagę.
W więcej exców nie grałem, co zresztą zamierzam nadrobić. Poza exami mogę polecić spokojnie Wiedźmina, GTA V, Hitmana, South Park, wszelkie bijatyki, jeżeli masz z kim je ograć w jednym pokoju.
-
Jeśli ktos sie jeszcze zastanawia nad zakupem Red Dead Redemption 2 to powiem tylko że poza dużym i niespotykanie szczegółowym światem gra posiada fabułę która jest tak świetnie zrobiona, że skłania do głębokiej refleksji. Nie zetknąłem się jeszcze z grą która tak bardzo by mnie poruszyła.
-
-
Powiem Ci, że byłam pozytywnie zaskoczona. Nie wyobrażałam sobie jak będę grać w Syberię padem (tak jak piszesz to gra typu point-click), ale 3 jest tak fajnie skonstruowana, że naprawdę nie sprawia to większych problemów i sprawnie poruszasz się po lokacjach. To jest akurat moja najukochańsza gra! Czekałam aż 12lat na 3 część - już myślałam, że Microids nie wywiąże się z obietnicy stworzenia gry. Część 1 i 2 przeszłam chyba z pierdylion razy, zakochałam się w fabule i zżyłam z bohaterką. Aaaa no i soundtrack jak zwykle genialny. 

- Rumcajs
Będę musiał sobie ją ogarnąć w wolnej chwili. Z tego typu gier byłem wielkim fanem The Longest Yourney i nadal rzecz jasna jestem. W tamtym roku miałem przyjemność zagrać w Dreamfalla, choć była to wersja na pc i nie wiem czy jest odpowiednik na ps, ale mogę z czystym sumieniem polecić. Sam będę musiał Sybierę ogarnąć, chyba najlepiej od 1, bo w żadną część nie grałem, ale właśnie utkwiła mi gdzieś ta gra w pamięci! Dzięki!