Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Przywitanie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
schanis22
Zarejestrowany Użytkownik

19 sierpnia 2016, o 21:54

era49 pisze:Mam wrazenie ze bardzo ostro podchodzisz to osób którym chcesz pomóc, denerwujesz się ze czegoś nie zrozumieli.Przeciez sama jeszcze walczysz, jeszcze bywaja gorsze i lepsze dni.Nie gniewaj się,ale twoje posty mnie prztyłaczają,.Jestem z siebie dumna ze to napisałam bo trudno mi cos takiego komus powiedzieć.Wydaje mi się ze powinnas wykazywac się większa delikatnoscia, chociaz pewno wielu to zachwyca.Wolę bardziej wyważone wypowiedzi :D
Era49 podzielam Twoje zdanie , też to napisałam Halinie troszkę innymi słowami .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Halina
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

19 sierpnia 2016, o 22:13

schanis22 pisze:
era49 pisze:Mam wrazenie ze bardzo ostro podchodzisz to osób którym chcesz pomóc, denerwujesz się ze czegoś nie zrozumieli.Przeciez sama jeszcze walczysz, jeszcze bywaja gorsze i lepsze dni.Nie gniewaj się,ale twoje posty mnie prztyłaczają,.Jestem z siebie dumna ze to napisałam bo trudno mi cos takiego komus powiedzieć.Wydaje mi się ze powinnas wykazywac się większa delikatnoscia, chociaz pewno wielu to zachwyca.Wolę bardziej wyważone wypowiedzi :D
Era49 podzielam Twoje zdanie , też to napisałam Halinie troszkę innymi słowami .
dzeikuje to dla mnie super kop w wstrone uwolnienia sie od kontrolowania wszystkich i wszystkiego nie bardzo rozumiem, skad jeszcze sie to bierze i w zasadzie jak to zmienic, ale zaczne cos tam czytac na ten temat
naprawde jestem wdzieczna
era dobrze ze to napisalas, naprawde sie ciesze, ;)
ps doswiadzcylam na wlasnej skorze, ze nie picie kawy (pilam trrzy razy dziennie) i nie jaranie fajek oraz nie objadanie sie nerwicowo czekoladkami i innymi naprawde pomoglo mi obnizyc stany nerwicowe znacznie szybciej niz wczesniej
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
ODPOWIEDZ