Era49 podzielam Twoje zdanie , też to napisałam Halinie troszkę innymi słowami .era49 pisze:Mam wrazenie ze bardzo ostro podchodzisz to osób którym chcesz pomóc, denerwujesz się ze czegoś nie zrozumieli.Przeciez sama jeszcze walczysz, jeszcze bywaja gorsze i lepsze dni.Nie gniewaj się,ale twoje posty mnie prztyłaczają,.Jestem z siebie dumna ze to napisałam bo trudno mi cos takiego komus powiedzieć.Wydaje mi się ze powinnas wykazywac się większa delikatnoscia, chociaz pewno wielu to zachwyca.Wolę bardziej wyważone wypowiedzi
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Przywitanie
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
dzeikuje to dla mnie super kop w wstrone uwolnienia sie od kontrolowania wszystkich i wszystkiego nie bardzo rozumiem, skad jeszcze sie to bierze i w zasadzie jak to zmienic, ale zaczne cos tam czytac na ten tematschanis22 pisze:Era49 podzielam Twoje zdanie , też to napisałam Halinie troszkę innymi słowami .era49 pisze:Mam wrazenie ze bardzo ostro podchodzisz to osób którym chcesz pomóc, denerwujesz się ze czegoś nie zrozumieli.Przeciez sama jeszcze walczysz, jeszcze bywaja gorsze i lepsze dni.Nie gniewaj się,ale twoje posty mnie prztyłaczają,.Jestem z siebie dumna ze to napisałam bo trudno mi cos takiego komus powiedzieć.Wydaje mi się ze powinnas wykazywac się większa delikatnoscia, chociaz pewno wielu to zachwyca.Wolę bardziej wyważone wypowiedzi
naprawde jestem wdzieczna
era dobrze ze to napisalas, naprawde sie ciesze,

ps doswiadzcylam na wlasnej skorze, ze nie picie kawy (pilam trrzy razy dziennie) i nie jaranie fajek oraz nie objadanie sie nerwicowo czekoladkami i innymi naprawde pomoglo mi obnizyc stany nerwicowe znacznie szybciej niz wczesniej
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)