Cześć Wam.
Mam na imię Paweł, mam 30 lat. Pochodzę z województwa mazowieckiego.
Od 2015 roku leczę się farmakologicznie na nerwice lękowa. Droga przez leczenie nie przebiegała zbyt pozytywnie, kilkukrotnie pod nadzorem psychiatry starałem się odstawić leki, lecz próba za każdym razem kończyła się fatalnym nawrotem choroby z podwojoną siłą. Na chwilę obecną zostały mi dopisane również przejawy depresyjne.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Przywitanie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć. Leki są pomocne ale niestety nie załatwiają całej sprawyZaburzonyNerw92 pisze: ↑20 listopada 2022, o 01:36Cześć Wam.
Mam na imię Paweł, mam 30 lat. Pochodzę z województwa mazowieckiego.
Od 2015 roku leczę się farmakologicznie na nerwice lękowa. Droga przez leczenie nie przebiegała zbyt pozytywnie, kilkukrotnie pod nadzorem psychiatry starałem się odstawić leki, lecz próba za każdym razem kończyła się fatalnym nawrotem choroby z podwojoną siłą. Na chwilę obecną zostały mi dopisane również przejawy depresyjne.
- maciek1985
- Odważny i aktywny forumowicz
Cześć Kolego. Ja tak samo od dawna się zmagam z tym, ponieważ nie wiedziałem co to jest, jak działa i z czym to się je poczytaj chłopaków wpisy, nagrania na YT (stowarzyszenie zaburzeni& Odburzeni). Polecam też strony Hewada (odburzanie.pl) i Wiktora (emocjobranie.pl).