Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
co na przedluzenie stosunku, za szybko koncze w niej
-
- Nowy Użytkownik
Mam konkretne pytanie. Czy jest coś na przedłużenie stosunku żeby nie kończyć powiedzmy po pięciu czy dziesięciu minutach tylko żeby móc kochać się dłużej. Podobno prezerwatywy mogą wydłużyć stosunek bo gorzej się odczuwa przyjemność ale my kochamy się bez prezerwatywy bo moja kobieta bierze pigułki i zawsze kończę w niej a ona nie wyobraża sobie żebym inaczej bo kiedyś próbowaliśmy w gumce i było bardzo słabo. Przyjemność prawie żadna. Wiec gumki, kremy znieczulajace itp... odpadają, Kiedyś zastosowałem spray z lidokaina Stud 100 i tak jej pochwę znieczuliłem penisem że w ogóle żadnej przyjemnoiści nie było i w dodatku członek mi zdrętwiał i opadł. Więc tego typu rzeczy jak kremy nakładane na członka czy spraye różne odpadają dlatego szukam jakiegoś innego sposobu na przedłużenie stosunku. Napiszcie czy znacie coś takiego co by pomogło w tym temacie. Dziękuję z góry za odpowiedzi.

-
- Nowy Użytkownik
Ten spray z lidokaina Stud 100 był całkiem niezły na te czasy - lata 90 i początek 2000. Teraz już w Polsce nie kupisz oryginalnego Brytyjskiego Stud 100 bo w 80% to same podróbki z Tajlandii i Chin. Maja jednak nowszy wynalazek na przedłużenie stosunku którego jeszcze nie podrobili. Tabletki o nazwie Stud Pills w takiej butelce z czarna naklejką. Ja nie stosowałem tego ale klienci w Sex Shopie kupują tego dosyć dużo i podobno to działa. Poszukaj w lokalnych sklepach erotycznych albo w internecie powinny pomóc na twój problem.