Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lęk przed zanikiem mięśni
- JohnnyEDM
- Zarejestrowany Użytkownik
W nerwicy cięzej mi ze wzrostem masy, wrecz przeciwnie, dlatego tez pojawila mi się lękowa myśl o zaniku mięsni, chce uniknąć dalszych analiz i nakręceń dlatego proszę was zebyscie mną otrząsnęli jakos w tej sprawie 

-
- Administrator
Malo prawdopodobne xd
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Ciasteczko
- Administrator
Lęk przed [wstaw dowolną chorobę] to tylko lęk przed czymś wymyślonym, a nie fakt, że się na coś zachoruje.
Czy myślisz,że jako osoba z nerwicą masz większe szanse zapaść na coś, niż osoba bez nerwicy?
Czy myślisz,że jako osoba z nerwicą masz większe szanse zapaść na coś, niż osoba bez nerwicy?

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

- JohnnyEDM
Ja jestem osobą o chudej kości, ćwiczę na siłowni i chcę zwiększyć trochę masę, a w nerwicy jest trochę ciężej
, zacząłem analizować, że w sumie to trochę schudłem, na nogach i właśnie zaczęły się tego typu durne myśli, ze to zanik mięśni, kości, stwardnienie rozsiane itd. Sorka, że tworze takie tematy, może się śmieszne wydają ale czasem wole to wyjaśnić niż wchodzić w tą głupią lękową myśl i analizować ją po kilkanaście raz
. Emocje robią swoje 

- Zestresowana
Po prostu siłownia jest dla Ciebie ważna, wygląd też poniekąd i stąd te myśli.
Ja się bałam, że się zaleję i się spasłam trochę;-) Ale na własne życzenie. Popracuj nad takim podejściem do treningów, żebyś mogł to robić dla przyjemności, a dobry wygląd był tylko miłym skutkiem ubocznym.
Ja się bałam, że się zaleję i się spasłam trochę;-) Ale na własne życzenie. Popracuj nad takim podejściem do treningów, żebyś mogł to robić dla przyjemności, a dobry wygląd był tylko miłym skutkiem ubocznym.