Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
lęk przed spaniem...
- Karo30
- Odważny i aktywny forumowicz
po porodzie jak dopadła mnie nerwica to też nie spałam dobrze 2 miesiące, Zdarzało się, że np tydzień nie spałam w ogóle no ale mnie trzyma prolaktyna (hormon stresu) bo karmię. Pewnie gdyby nie ona to już dawno bym była wrakiem. Ja się wspomagałam hydroksyzyną, ale tylko w wyjątkowych przypadkach za pozwoleniem pediatry. Też nabawiłam się lęku przed spaniem. Pomogło: relaksująca kąpiel w lawendzie przed snem, brak telewizji, książka i ewentualnie hydroksyzyna 

Myśl jest iluzją
"Co za różnica? Natręt to natręt. Rozpoznać łatwo. Myśl z nikąd o absurdalnej treści wracająca jak czkawka." Ciasteczko
"Co za różnica? Natręt to natręt. Rozpoznać łatwo. Myśl z nikąd o absurdalnej treści wracająca jak czkawka." Ciasteczko
- kratka74
- Odważny i aktywny forumowicz
Jaką dawkę hydro zapodawalas?moj lęk ma sie dobrze jest nawet gorzej.napiecie mam juz caly dzien.pewnie niestety bede musiala brac leki.zapisano mi pregabalin to niby cos na ksztalt nieuzalezniajacej benzo.no ale bronie sie jeszcze.jade na hydro.dzis odpuscilam zamierzam nie spać wcale.zapisalam sie na terapie behawioralna.we wtorek 1 spotkanko.chudne z tego napiecia.nie odczuwam glodu ani pragnienia.chyba kurde -źle ze mna.
- Kretu
- Odburzony Wolontariusz Forum
Wszystko może być uzależniające, nie ma leków nie uzależniających. Coś co powoduje Twój lepszy stan, pomoc w zasypianiu, w podnoszeniu samopoczucia zawsze uzależnia.
Żyj odgrodzony od przeszłości i przyszłości.
- elala73
- Zarejestrowany Użytkownik
kratka74 pisze:Jaką dawkę hydro zapodawalas?moj lęk ma sie dobrze jest nawet gorzej.napiecie mam juz caly dzien.pewnie niestety bede musiala brac leki.zapisano mi pregabalin to niby cos na ksztalt nieuzalezniajacej benzo.no ale bronie sie jeszcze.jade na hydro.dzis odpuscilam zamierzam nie spać wcale.zapisalam sie na terapie behawioralna.we wtorek 1 spotkanko.chudne z tego napiecia.nie odczuwam glodu ani pragnienia.chyba kurde -źle ze mna.
U mnie od tygodnia stany ciągną się też przez cały dzień , z większym lub mniejszym natężeniem . Na szczęście przed spaniem puszcza i mogę się wyspać .Z tym głodem i pragnieniem mam podobnie , wręcz poluję na lepszą chwilę aby coś wcisnąć w siebie i to najlepiej coś płynnego . Koncentracja bardzo pogorszona , a tu święta za pasem i trzeba coś zacząć działać .