moja nerwica ze straszenia mnor depresja przeszła w bezsenność :/ czemu napisałam ostrzeżenie w temacie dla osób wrażliwych? A bo ciągle mam w głowie lek i strach przed smiertelna bezsennoscia sporadyczna
 moja nerwica ze straszenia mnor depresja przeszła w bezsenność :/ czemu napisałam ostrzeżenie w temacie dla osób wrażliwych? A bo ciągle mam w głowie lek i strach przed smiertelna bezsennoscia sporadyczna  że zjadłam mięso zarazone prionami i mi wzgorze zezarly i niedługo już w ogóle nie zasne
 że zjadłam mięso zarazone prionami i mi wzgorze zezarly i niedługo już w ogóle nie zasne  rok temu chorowalam 2miesiące na bezsenność i tex się tego bałam
 rok temu chorowalam 2miesiące na bezsenność i tex się tego bałam  nawet wypytywalam rodziców czy ktoś z ich rodziny zmarł na bezsenność bojąc się FFI czyli rodzinnej śmiertelnej bezsenności
 nawet wypytywalam rodziców czy ktoś z ich rodziny zmarł na bezsenność bojąc się FFI czyli rodzinnej śmiertelnej bezsenności  wiem ze to śmieszne i chore ale naprawde się tego boje. Od 7dni biorw suplement depresanum i on działa podobnie do ssri więc zastanawiam się czy może to on jest prawdziwym sprawcą mojej bezsenności :/ muszę się Wam wygadać bo rodzina już nie chce mnir słuchać i tylko na mnie się dra ze głupoty wymyslam. Jutro mam iść do szpitala pytać o pracę i już się boje ze nie zasne tej nocy i będę polprxytomna z jeszcze większą derealizacja prosić pielegniare naczelna o posadę haha
 wiem ze to śmieszne i chore ale naprawde się tego boje. Od 7dni biorw suplement depresanum i on działa podobnie do ssri więc zastanawiam się czy może to on jest prawdziwym sprawcą mojej bezsenności :/ muszę się Wam wygadać bo rodzina już nie chce mnir słuchać i tylko na mnie się dra ze głupoty wymyslam. Jutro mam iść do szpitala pytać o pracę i już się boje ze nie zasne tej nocy i będę polprxytomna z jeszcze większą derealizacja prosić pielegniare naczelna o posadę haha-- 1 listopada 2015, o 23:00 --
Od razu mam w glowir widok osób chorych na FFI albo sporadyczna smiertelna bezsenność i boje się że ja tak będę miała niedługo
 oglądałam wiele filmów dokumentalnych na ten temat i ciągle się tego boje
 oglądałam wiele filmów dokumentalnych na ten temat i ciągle się tego boje

sporadyczna smiertelna bexsennosc jest rzadka odmiana FFI i nabytą bo człowiek zarazony prionami ma zamiast zgabczenia całego mózgu zgabczenie wzgórza
 sporadyczna smiertelna bexsennosc jest rzadka odmiana FFI i nabytą bo człowiek zarazony prionami ma zamiast zgabczenia całego mózgu zgabczenie wzgórza