Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Proszki
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Jest to możliwe jeśli u kogoś zaburzenie pojawiło się na skutek jakiś przejściowych spraw np jakiś jednorazowy większy stres który spowodował atak paniki, a ten wywołał lęk o zdrowie, życie i nakręcanie się lękowego koła. W taki przypadku branie leków może spowodować, że ten ktoś się wyciszy a z czasem w ogóle zapomni o nerwicy, nawet już bez leków. Natomiast jeśli u kogoś nerwica wyrosła na gruncie złych nawyków, nieuświadomionych czasem i co za tym nieprzepracowanych złych postaw które generwują wiele niepotrzebnego stresu ( perfekcjonizm, bierność, unikanie, przedkładanie potrzeb innych nad swoje itd ), jesli ktoś ma mnóstwo zachowań lękowych i w ogóle bardzo mocno wkręcił się już w lękowe schematy to w takim przypadku leki pomagają jedynie ograniczac skutki, a przyczyna pozostaje nierozwiązana i wciąż trwa i co za tym moim zdaniem kwestią czasu jest kiedy po odstawieniu leków problem wróci.
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.