Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

prosze o pomoc -nerwica???

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
tosiaaa-91
Zarejestrowany Użytkownik

25 czerwca 2014, o 14:43

czyli na poczatku psycholog a potem psychaitra? czy do psychaitry tez nalezy sie zglosic i przyjmowac leki. mala sytuacja stresujaca, nawt podswiadomie jak wiem ze cos musze zrobic i sie stresuje to zaczyna bolec glowa, szyja, kark, plecy, rece... juz jak teraz wiem ze jest cos nie tak to staram sie nie przezywac i uspokajac. ale napinam si jak niewiem co...
PiotrekS.

25 czerwca 2014, o 16:35

Jeżeli pójdziesz do psychologa jako pierwszego specjalisty, to on pokieruje Ciebie do psychiatry jeśli uzna, ze leki są potrzebne. Najważniejsze to jest to aby nie zwlekać.
tosiaaa-91

6 lipca 2014, o 09:33

dzieki bardzo...

-- 6 lipca 2014, o 09:33 --
czy normalne przy nerwicy jst to ze mam uczucie jak by stalo mi cos w gadle i szybkie i moce tetno. chodzi ma cala szyja , juz nie wspomne ze przy wisilku jest masakra. Przy tym wystepuje tez bol w lopatkach promieniujacy. Przez to mocne bice serca czesto nie daje mi spac , zasypiam po ataraxie. Zaznaczam ze to mcne bicie serca nie jest spowodowae przez stresowe sytuacje.
niewiem czy to nerwica czy serce. zapisalam sie na badanie dopplera tetnic szyjnych bo zawsze po jednej stronie mi strasznie pulsuje.
to sa normalne objawy nerwicy?
ODPOWIEDZ