Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Proszę o pomoc
-
- Zarejestrowany Użytkownik
co ja zrobilam. nie zgodzilam sie na tomografie bo czulam sie juz dobrze. jedyne to ta reka mbie martwila ale lekarz powiedzial ze to nie od guza wiec nie poszlam na tomografie. lekarz mnie nastraszyl zaczelam sie martwic i teraz czuje sie jeszcze gorzej przeciez juz bylo ok. wydaje mi sie ze mam nizszy puls i mi niedobrze i cos mi uciska glowe w srodku. a to objawy guza. teraz zaluje ze nie poszlam nie chce umierac moja mama tego tez nie przezyje sama kest chora chcialam jej pomagac a nie moge bo mi cos jest. juz bylo dobrze a 5eraz znow jets zle. psychiatrae odbiera telefonu nie wiem co zrobic pomocy mam mysli sampbojcze juz nie mam sily
-
Skoro chcesz żyć to jaki jest sens w myślach samobójczych? Weź się w garść. Co z tego, że się nie zgodziłaś, idź sobie na rezonans i tyle.Moni7928 pisze: ↑7 sierpnia 2018, o 08:46co ja zrobilam. nie zgodzilam sie na tomografie bo czulam sie juz dobrze. jedyne to ta reka mbie martwila ale lekarz powiedzial ze to nie od guza wiec nie poszlam na tomografie. lekarz mnie nastraszyl zaczelam sie martwic i teraz czuje sie jeszcze gorzej przeciez juz bylo ok. wydaje mi sie ze mam nizszy puls i mi niedobrze i cos mi uciska glowe w srodku. a to objawy guza. teraz zaluje ze nie poszlam nie chce umierac moja mama tego tez nie przezyje sama kest chora chcialam jej pomagac a nie moge bo mi cos jest. juz bylo dobrze a 5eraz znow jets zle. psychiatrae odbiera telefonu nie wiem co zrobic pomocy mam mysli sampbojcze juz nie mam sily
-
Eh już sama nie wiem co zrobić.. Miałam tomografie bez kontrastu. Nic nie wykryła. Ale czuję teraz taki posmak spalenizny w buzi... Tak jak przed padaczka i w guzie. W necie piszą że tomografia guzów nie wykrywa. Jestem przerażona..