Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Prosba o odbanowanie czata
- Ciasteczko
- Administrator
Na razie nie ma takiej możliwości, ale możesz przecież uczestniczyć w dyskusjach w postach. 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
- Zbanowany
nie rozrabiaj
Moje leczenie
rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
-
- Zbanowany
No zamiast Zordona ja mialem byc tu moderatorwem ale niestety Zordon wygryzl mnie pierwszy. Tyle sie udzielalem zawsze a nie zostalem zauwazony.
Ale matolek na moja poblazliwosc mozesz liczyc jakby co
Ale matolek na moja poblazliwosc mozesz liczyc jakby co
Moje leczenie
rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
rispolept
abilify
lamotrix
klonozepam
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tyle sie udzielałeś zawsze? Człowieku nikt Cie tutaj nie zna i masz 22 posty napisane... 

-
- Administrator
Mojastoodwaga - odważnie napisane 
Ja Cie w sumie ledwo kojarzę a jestem tu raczej stałym bywalcem. Na czacie też nie widziałem żebyś sie jakoś bardzo udzielał więc nie szalałbym z tym udzielaniem
Matołek,
Mogłeś o tym pomyśleć wcześniej, tyle szans ile dostałeś to chyba nikt tu jeszcze nie dostał. Nie wykorzystałeś, to póki co o tym zapomnij. Wszystko ma swoje granice, mam nadzieje że to Cię czegoś nauczyło ogółem, na przyszłość.

Ja Cie w sumie ledwo kojarzę a jestem tu raczej stałym bywalcem. Na czacie też nie widziałem żebyś sie jakoś bardzo udzielał więc nie szalałbym z tym udzielaniem

Matołek,
Mogłeś o tym pomyśleć wcześniej, tyle szans ile dostałeś to chyba nikt tu jeszcze nie dostał. Nie wykorzystałeś, to póki co o tym zapomnij. Wszystko ma swoje granice, mam nadzieje że to Cię czegoś nauczyło ogółem, na przyszłość.
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
- Zordon
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie rozśmieszaj mniemojaastoodwaga pisze:No zamiast Zordona ja mialem byc tu moderatorwem ale niestety Zordon wygryzl mnie pierwszy.

Jak ktoś ma jakieś ale do seksownych policzków mojej dziewczyny (tak, chodzi u "krechy" u Magdymatolek pisze:myslalem ze mimo wszystko zawarla sie miedzy nami nic ....przyjazni....

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda