Właśnie też miałem rezonans i tomograf, wyniki wyszły dobre, ale na testach pamięci niestety poległem, wynik sugeruje organiczne uszkodzenie OUN, wskazane powtórzenie badaniaMisia123 pisze: ↑14 lipca 2025, o 05:50Też już od około 5 lat mam problemy z pamięcią. Kiedyś gdy studiowałam tyle rzeczy zapamiętywałam. A teraz nie mogę zapamiętać imion i nazwisk znanych osób,dat urodzenia, mieszam czasami fakty, dużo osób mówi że nie skupiam się na tym co robię. Potrafię bezmyślnie gdzieś coś położyć i potem nie pamiętam, wiec doszły teraz problemy z koncentracja. Miałam robiony tomograf i rezonans oraz testy pamięci ale wyszło wszystko dobrze. Jednak cały czas mnie martwią objawy, aby to nie był początek jakiejś choroby .
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Problemy z pamięcią
- aleks12
- Zarejestrowany Użytkownik