Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Problemy z mięśniami? any one?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Siemka kochani, słuchajcie, kiedyś przydarzyło mi się takie coś, że jak jadłem to nie czułem pokarmu w buzi, takie coś jak zdrętwienie, nogi to samo.
Wczoraj z pracy jechałem autobusem ( biegłem, ledwo co zdążyłem) i normalnie sobie siedzę i po pewnym czasie podczas przełykania śłiny, język mi się jakby przyssał, zablokowal z tyłu jamy ustnej przy gardle ani oddychać ani przełknąć nic trwało to jakieś 2 sekundy oczywiście zaraz panika, jej co mi jest, masakra jakaś z tym... nie to, że panikuje staram się być ogarnięty i mówić sobie, że nic mi od tego nie będzie no ale fakt faktem, że trochę się cykam...
Ktoś tak miał?
Wczoraj z pracy jechałem autobusem ( biegłem, ledwo co zdążyłem) i normalnie sobie siedzę i po pewnym czasie podczas przełykania śłiny, język mi się jakby przyssał, zablokowal z tyłu jamy ustnej przy gardle ani oddychać ani przełknąć nic trwało to jakieś 2 sekundy oczywiście zaraz panika, jej co mi jest, masakra jakaś z tym... nie to, że panikuje staram się być ogarnięty i mówić sobie, że nic mi od tego nie będzie no ale fakt faktem, że trochę się cykam...
Ktoś tak miał?
Reap what you sow!
- Ciasteczko
- Administrator
W obrębie buzi to nie ale miałam tak, że w zasadzie nie czułam na zewnątrz policzków no i prawie dłoni i stóp, szczególnie przy atakach paniki, co potrafiło trwać tak po pół godziny jak nie dłużej.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
no no to tez mam.. ale i tak najgorsze to problemy ze wzrokiem taki mega dziwny niewyrazny wzrok szczegolnie przy jasnym swietle .. dobija mnie to, teraz ferie czasu duzo i zaczynaja się natrety znowu no coz, takie zycie
Reap what you sow!
- Ciasteczko
- Administrator
No ale przynajmniej nie musisz się martwić, że masz jakiś szczególny niepokojący objaw- choć wiem jak paskudnie jest to mieć. Ale nie daj się, korzystaj z ferii najlepiej jak umiesz.

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.

- Ciasteczko
- Administrator
To nie jest dziwne:) Jak pracujesz, jesteś zajęty, Twój umysł jest zajety, myśli krążą wokół czegoś innego, skupiasz się na czymś normalnym. W wolnym czasie nie masz tego punktu zaczepienia, wewnętrznej mobilizacji i jest gorzej.whyisthat pisze:ale to mega dziwne jak pracuje, choc mi sie masakrycznie czasami nie chce to jest lepiej jak tylko przychodza dni wolne to od nowa polska ludowa

-
właśnie to jest KLUCZ ' wewnętrzna mobilizacja! '
-- 16 lutego 2015, o 20:32 --
a słuchajcie a mieliście coś w stylu hmm nie wiem jak to ująć takiego nie wiem kręceniem w głowie bym tego nie nazwał bardziej takie mega rozluźnione ciało - mam tak często jak jestem na mieście nawet jak idę nie wiem czy to od lęku, albo jak grałem w szkole sobie dziś na fortepianie też tak jakby mi się w głowie kręciło albo nie wiem takie dziwne uczucie bałem się że zaraz zemdleje oczywiscie mialem troche dystansu itp... ehh dziwne
-- 16 lutego 2015, o 20:32 --
a słuchajcie a mieliście coś w stylu hmm nie wiem jak to ująć takiego nie wiem kręceniem w głowie bym tego nie nazwał bardziej takie mega rozluźnione ciało - mam tak często jak jestem na mieście nawet jak idę nie wiem czy to od lęku, albo jak grałem w szkole sobie dziś na fortepianie też tak jakby mi się w głowie kręciło albo nie wiem takie dziwne uczucie bałem się że zaraz zemdleje oczywiscie mialem troche dystansu itp... ehh dziwne
Reap what you sow!
- Ciasteczko
- Administrator
A jak myślisz od czego to może być?whyisthat pisze:nawet jak idę nie wiem czy to od lęku
I jak myślisz czy dla nerwicy taki objaw jest czymś szczególnym?

-
no własnie ciasto wydaje mi się, że chyba jestem zdrowy nie no napewno w domu się czuję super. Jej ale to dziwne uczucie jakbyś za sekundke miał upaść bo takie nogi dziwne są ..
skupiłem sie po prostu ost. 2 mies na pracy nie majac za bardzo czasu na nerwice a teraz nie mam tej mobilizacji

Reap what you sow!
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Też tak miałem Mirosław jak to opisujesz, nie martw się
Wszystkie kary na nas idą xd

- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jeden ciul jaką masz wkrętkę... traktuj ją tak samo... czyli OLEJ, RACJONALIZUJ ITP. Przecież jesteś mądrala i wiesz co robić 

- Darecky1970
Witam, z przelykaniem to mialem tak ze ciągłe uczucie nie możności przelkniecia! Nawet malych porcji. A z nogami to z kolei jak wieczorem kladlem sie spac to musialem co chwile palcami poruszac bo mialem uczucie jakbym poprostu ich nie miał. No i i czasami jak chodzilem w ciagu dnia to takie dziwne uczucie jakbyk nie mial nóg a moj wzrost wynosił moze nie wiecej jak metr.