Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Problemy z mięśniami? any one?
- Miesinia
- Odburzony i pomocny użytkownik
Kurde,normalnie jaja,mój ostatni objaw! Długo mnie juz trzyma, a ja myślałam ze to mój lek przed zaksztuszeniem. A nie masz oprócz tego rewolucji z produkcja śliny? Albo z samym mechanizmem przelkniecia?
To jest wszystko bujda!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To znaczy z produkcja sliny nie mialam, jedynie nawet sliny nie moglam lykac. A co do mechanizmu przelykania to bylo to tak ze gardlo jakby blokowalo sie i nie wiedzialo jak przelknac
jakkolwiek to brzmi to tak wlasnie bylo 
Mialam to codziennie przez jakies 5 miesiecy az coraz mniej uwagi poswiecalam temu i jak ogolnie zaczelo robic sie lepiej to to tez przeszlo, czasem mnie zlapie jak mam "nerwowy" dzien.

Mialam to codziennie przez jakies 5 miesiecy az coraz mniej uwagi poswiecalam temu i jak ogolnie zaczelo robic sie lepiej to to tez przeszlo, czasem mnie zlapie jak mam "nerwowy" dzien.
- Miesinia
A z piciem jak wyglądała sprawa? Ciężko tez sie wam pilo? Ksztusiliscie sie albo mieliście taki lek? Jakie myśli towarzyszyły wam przy tym ojawie? Ja juz nie pamiętam jak to jest wypić coś duszkiem
czasem tak bardzo chce mi sie pić a mogę pić tylko małymi lyczkami i to w spokoju. Zajmuje mi to bardzo duzo czasu. Ciągle tylko lipie sie na ludzi jak jedzą ze smakiem,polykaja,piją sobie co chcą, masakra 

To jest wszystko bujda!
-
Ja nie moglam pic inaczej niz mini lyczkami a i to jeszcze mi czasem nie przelatywalo
ja mialam mysli przy tym ze sie udusze lub zakrztusze czyli takie typowe dosc nerwicowe mysli. najgorsze bylo jak pilam i nagle gardlo zapominalo przelykac
i wtedy wykonywalam jakies wygibasy byle tylko przelknac 

- Miesinia
Moje gardło cały czas niewie jak przelykac
póki co przerzucilami na kubusie. Czyli co,narazie nie szarpać sie z tym,pogodzić i czekać aż puści
? Jak ze wszystkim;)? Czy tez nie odczuwalas " smaków" na jedzenie i picie?

To jest wszystko bujda!
- świstakejro
Też tak miałam, mnie np drętwiał język że nie mogłam momentami mówić , jakby go nie było, rozmaiałam przez telefon i wydawało mi się że bełkoczę, drętwiały mi też ręce , czasami nogi jak szłam i wydawało mi się że zaraz upadnę. Z przełykaniem akurat nie miałam problemów ale jakbym się wkręciła to też bym pewnie miała 
Drętwienia są bardzo częste przy nerwicach. Ja sobie zaczęłam wkręcać że może mam stwardnienie rozsiane

Drętwienia są bardzo częste przy nerwicach. Ja sobie zaczęłam wkręcać że może mam stwardnienie rozsiane

Musisz pozwolić sobie umrzeć żebyś mógł dalej żyć