Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Problem z wytryskiem

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
watak
Zarejestrowany Użytkownik

25 lipca 2024, o 12:12

Hello, mam problem z wytryskiem. Niektórzy mają problemy z przedwczesnym wytryskiem, u mnie jest odwrotnie. Ciężko jest mi dojść do wytrysku podczas np. masaży erotycznych, oralu, czy seksu. Musi minął około 15- 20 minut żebym miał wytrysk. Posiadam nerwicę, biorę tabletki. 5 lat temu, nie miałem takich problemów jak teraz, tabletki wtedy też brałem.

Posiadam ten inny problem, żeby móc uprawiać sex, to muszę brać tabletki żeby mógł być wzwód, bez nich to mam problem żeby mieć go. Podczas seksu robi on miękki :(
Oldda
Nowy Użytkownik

30 lipca 2024, o 14:01

Sama mam ten sam problem. Mój mąż od jakiegoś czasu ma bardzo duże problemy z potencją. Zaproponowałam mu viagrę to nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego jak się na mnie z tego powodu zdenerwował... Obecnie nie chce nawet o tym mysleć. Przez to nasze życie erotyczne oraz uczuciowe cierpi bo robimy to rzadko. Ostatnio miesiąc temu i nie zanosi się na zmiane .On do lekarza się nie wybierze..
Nosalia

31 lipca 2024, o 13:55

Nie wybierze sie bo to facet. A dla nich sama propozycja takiej wizyty to czasami skok na ich godność. Będzie unikał seksu ale do lekarza się nie wybierze. Miałam taki sam problem z moim i chyba tak jak Ty nie będe tego mogla nigdy zrozumieć. Na szczęście odkryliśmy suplement, który okazał się skuteczny. Obecnie bierze Cum on. Czy słyszałaś o nim?
Oldda
Nowy Użytkownik

6 sierpnia 2024, o 09:44

Ciągle coś sie reklamuje czy to w radio czy w telewizji tak więc może o nim słyszałam. Nic jednak nie przyjmował. Gdzie to można kupić? I czy efekt jest od razu czy trzeba brać przez jakiś czas aby widzieć objawy?
Żeń szeń raczej nie pomoże . Próbowałam przygotowywać różne potrawy na erekcję ale nie miały takiego działania tak więc będzie tutaj potrzebne coś innego.
Nosalia

8 sierpnia 2024, o 10:18

Moj już po kilu tabletkach czuł różnicę na plus. Może nie jest to tanie ale przynajmniej masz pewność,ze środek działa. Jest wiele tanich tabletek, ktore niestety ale nie mają praktycznie żadnego dzialania...
Danisla

13 sierpnia 2024, o 09:45

Wspólny weekend tylko we dwoje, romantyczny klimat, kolacja, odpoczynek, skupienie tylko na Was -albo spróbujcie dodać jakies urozmaicenie do stosunków, jak bita śmietana, czekolada, albo jakies ciekawe gadzety Jeśli to nie pomoże to faktycznie taki suplement moze być pomoca
borderline28
Nowy Użytkownik

26 listopada 2024, o 13:30

są tabletki które pomagają w erekcji i jednocześnie zwiększają objętość wytrysku nazywają się prosent 600. Słabe ciśnienie czyli mała ilość spermy tez może spowodować brak wytrysku.
ODPOWIEDZ