Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Problem z przelykaniem

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

4 sierpnia 2018, o 20:18

Hej. Czy mieliście lub macie problem z przelykaniem?
Od dawna zauważyłem że jak jem w miejscu publicznym to ciężko mi przelykac jakby coś stawało mi w gardle lub pokarm zatrzymuje się przed gardłem. Jadłem teraz pierogi i kilkanaście razy nie mogłem przełknąć. Kurde to strasznie męczące.
Reap what you sow!
tapurka
Dyżurny na forum Odważny VIP

4 sierpnia 2018, o 20:54

whyisthat pisze:
Od dawna zauważyłem że jak jem w miejscu publicznym to ciężko mi przelykac jakby coś stawało mi w gardle lub pokarm zatrzymuje się przed gardłem. Jadłem teraz pierogi i kilkanaście razy nie mogłem przełknąć. Kurde to strasznie męczące.
kochany - kolejny objaw nerwicy
ps. tak, czytam twoje posty
you infected my blood
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

4 sierpnia 2018, o 20:55

tapurka pisze:
4 sierpnia 2018, o 20:54
whyisthat pisze:
kochany - kolejny objaw nerwicy
ps. tak, czytam twoje posty
Hej tapurka. Ja wiem że to od nerwicy (mam co prawda od długiego czasu powiększony lewy migdał) ale to na bank od nerwicy. Tylko jak sobie z tym radzić..
Reap what you sow!
ODPOWIEDZ