Hej. Czy mieliście lub macie problem z przelykaniem?
Od dawna zauważyłem że jak jem w miejscu publicznym to ciężko mi przelykac jakby coś stawało mi w gardle lub pokarm zatrzymuje się przed gardłem. Jadłem teraz pierogi i kilkanaście razy nie mogłem przełknąć. Kurde to strasznie męczące.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Problem z przelykaniem
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
kochany - kolejny objaw nerwicywhyisthat pisze: ↑4 sierpnia 2018, o 20:18Hej. Czy mieliście lub macie problem z przelykaniem?
Od dawna zauważyłem że jak jem w miejscu publicznym to ciężko mi przelykac jakby coś stawało mi w gardle lub pokarm zatrzymuje się przed gardłem. Jadłem teraz pierogi i kilkanaście razy nie mogłem przełknąć. Kurde to strasznie męczące.
ps. tak, czytam twoje posty
you infected my blood
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej tapurka. Ja wiem że to od nerwicy (mam co prawda od długiego czasu powiększony lewy migdał) ale to na bank od nerwicy. Tylko jak sobie z tym radzić..tapurka pisze: ↑4 sierpnia 2018, o 20:54kochany - kolejny objaw nerwicywhyisthat pisze: ↑4 sierpnia 2018, o 20:18Hej. Czy mieliście lub macie problem z przelykaniem?
ps. tak, czytam twoje posty
Reap what you sow!