Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Prośba o rady przed wyjazdem i lotem
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam wszystkich ciepło, mam jechać na wakacje w przyszłym tygodniu za granice samolotem, martwię się czy nie dostane tam jakichś stanów lękowych, jak bylem ostatnio za granicą to fatalnie się czułem, chciałem wracać w ten sam dzień, jak sobie radzić? Mam alprox jak coś w razie czego do samolotu, poza tym że jak ktoś sie na mnie popatrzy to jest ok
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cóż nie pozostaje nic innego, jak po prostu pozytywnie się do tego nastawić. Jeśli faktycznie boisz się stanów lękowych, napadów paniki, to zapewne ich dostaniesz, natomiast zastanów się czy warto, przecież sam lęk nie jest w stanie Tobie nic zrobić. Leki wiadomo warto mieć przy sobie w kryzysowej sytuacji, jednak spójrz na to z odpowiedniej stony. Jedziesz na wakacje, na pewno będziesz się dobrze bawić, odpoczniesz. Czasami taki wyjazd jest wręcz wskazany, bo zapominasz o nerwicy, zajmujesz się czymś innym. Życzę Tobie udanych wczasów, dużo słońca i przede wszystkim spokoju 

Wszelka radość obecna na świecie bierze się ze szczęścia, którego życzymy innym.
-
- Administrator
Na pocieszeniach nie zbudujesz solidnego odburzenia 

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)