Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co na prezent
-
Kaktuska
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam serdecznie. Niedługo święta i pewnie będzie szał prezentów. Chciałam się poradzić. Mianowicie, zeby nie odkladac wszystkiego na ostatnia chwile chcialam rodzicom kupic jeszcze w tym miesiacu cisnieniomierz. Upatrzyłam na stronie geratherm model easy med, ale nie jestem przekonana. Wydaje mi sie przydrogi. Może ktoś poleci równie dobry sprzęt, ale za niższe pieniądze?
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
Bart, może to nie jest zły trop? Ze 20% ludzi tutaj używa takiego sprzętu kilka razy dziennie więc wiedzę muszą mieć..bart26 pisze:Serio. Moze zapytaj na forum z sprzetem lekarskim
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Dlaczego akurat taki prezent? xd
-
usuniete
- Gość
Pomysł na pewno dość...nowatorski, ale jednak kupno tego typu przyrządów na święta, raczej nie utrzyma świątecznej atmosfery, pełnej szczęścia, optymistycznego patrzenia w przyszłość i radości 
- mala_mary
Ja Ci mogę polecić firmę OMRON.
Sama używam z rodzicami od kilku lat i jest bezproblemowy. Mierzy ładnie, w granicach tolerancji błędu (mam elektroniczny).
Jaka jest różnica cenowa to nie wiem, ale możesz zwrócić uwagę też na tą firmę
Sama używam z rodzicami od kilku lat i jest bezproblemowy. Mierzy ładnie, w granicach tolerancji błędu (mam elektroniczny).
Jaka jest różnica cenowa to nie wiem, ale możesz zwrócić uwagę też na tą firmę
-
Poperek21
Polecam Katalog Prezentów.
Ja dla kolegi kupowałem tam voucher na strzelnice i mega mu się spodobało. Ta ze polecam zajrzeć na stronkę i se wybrać cos co będzie pasowało.
Ja dla kolegi kupowałem tam voucher na strzelnice i mega mu się spodobało. Ta ze polecam zajrzeć na stronkę i se wybrać cos co będzie pasowało.
-
madmag87
- Gość
OK mierzmy celniePoperek21 pisze: ↑24 grudnia 2021, o 15:04Polecam Katalog Prezentów.
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
Pierwszy post na forum i coś reklamujesz, powinien od razu ban polecieć.Poperek21 pisze: ↑24 grudnia 2021, o 15:04Polecam Katalog Prezentów.
i'm tired boss
-
MartaKromka
A może by tak zorganizować pyszny obiad? 
-
AgnieszkaWojtyla
Jest to jakiś pomysł 
-
MarzenaKaras
Nie zawsze trzeba przecież wydawać dużych sum by sprawić komuś przyjemność 
-
AgnieszkaWojtyla
Oczywiście zawsze liczą się nasze dobre chęci. Zrobienie trafionego prezentu wcale nie jest takie proste w dzisiejszych czasach, gdzie w zasięgu kilku kliknięć myszkom, mamy do dyspozycji mnóstwo produktów. Pytanie jakie trzeba sobie zadać w pierwszej kolejności, to co potencjalnie będzie powiązane z zainteresowaniami oraz potrzebami osoby obdarowywanej? W ten sposób zwiększymy znacznie swoje szanse na zrobienie idealnego prezentu. Jeśli to będzie coś związanego z kulinariami to przykładowo zestaw garnków sprawdzi się. Oczywiście można też dodatkowo zaprosić do siebie na obiad czy też kolację. Przepisy znajdziemy na takich portalach jak - https://uwielbiam.pl/przepis/pulpeciki- ... -z-cukinia Jest ich na tyle dużo, że z pewnościa wybierzemy coś idealnego!