Hej,
Mam problem z akceptacją swoich preferencji seksualnych. Jestem mężczyzną którego kręci uległość w łóżku względem kobiety. Mam parę różnych fetyszy, natomiast niezbyt kręci mnie klasyczny seks z penetracją. Dla mnie wszystkie inne formy ( oral, handjob, footjob) są wystarczające, kręci mnie tylko jedna pozycja seksualna na jeźdźca.bardzo kręci mnie też masaż erotyczny. Miałem tak od zawsze, a teraz mam 27 lat. Niestety jestem po dość toksycznym związku gdzie partnerka tego nie akceptowała i mówiła że to nie jest normalne. Często zmuszałem się do robienia czegoś co mnie nie kręciło i też przez to seks nie wychodzil.Po tej sytuacji jestem dość zamknięty na nowe znajomości, mam lęk przed odrzuceniem i lęk przed tym że zawsze będę sam. Czy to co mam jest normalne?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Preferencje
- MESJASZ
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy ja wiem, tak względnie bym powiedział (zarówno obawy jak i preferencje).Qwerty1234q pisze: ↑27 lutego 2025, o 13:59Hej,
Mam problem z akceptacją swoich preferencji seksualnych. Jestem mężczyzną którego kręci uległość w łóżku względem kobiety. Mam parę różnych fetyszy, natomiast niezbyt kręci mnie klasyczny seks z penetracją. Dla mnie wszystkie inne formy ( oral, handjob, footjob) są wystarczające, kręci mnie tylko jedna pozycja seksualna na jeźdźca.bardzo kręci mnie też masaż erotyczny. Miałem tak od zawsze, a teraz mam 27 lat. Niestety jestem po dość toksycznym związku gdzie partnerka tego nie akceptowała i mówiła że to nie jest normalne. Często zmuszałem się do robienia czegoś co mnie nie kręciło i też przez to seks nie wychodzil.Po tej sytuacji jestem dość zamknięty na nowe znajomości, mam lęk przed odrzuceniem i lęk przed tym że zawsze będę sam. Czy to co mam jest normalne?
Mimo wszystko, przy takich preferencjach może powinieneś zacząć szukać partnerki na portalach gdzie ludzie umawiają się stricte na seks.
Jeżeli oczywiście tak bardzo na tym pełnym spełnieniu w seksie Tobie zależy.
-
- Nowy Użytkownik
Bardziej boję się że nie znajdę partnerki która zakceptuje moje preferencje
- MESJASZ
I tak sobie siedzisz i się boisz, że przez całe życie nie znajdziesz partnerki? Trochę to głupie. Na to akurat masz duży wpływ. Tak jak pisałem: zacznij od szukania na portalach gdzie ludzie szukają stricte seksu. Określ swoje preferencje itd.Qwerty1234q pisze: ↑27 lutego 2025, o 14:32Bardziej boję się że nie znajdę partnerki która zakceptuje moje preferencje
A jak nie znajdziesz partnerki która zaakceptuje Twoje preferencje to co, życie straci sens? Orgazm to orgazm, nie ma różnicy. Możesz farmakologiczne zabić w sobie popęd seksualny. No chyba, że to jest Twój sens życia.
- Aksyloksa
Te preferencje z czegoś wychodzą, one są normalne ale dobrze żebyś wiedział czemu tak masz, wizyta u seksuologa albo terapeuty który sie w tym specjalizuje napewno pomoże w kwestiach związkowych, I oj... znajdziesz partnerkę, znajdziesz taką która będzie uwielbiać Cię dominować, z którą się uzupełnisz. Jedyne co to to że Twoje preferencje są dość zawężone, co nie jest złe, ale rzeczywiście w relacji się może to gryźć, dlatego praca na terapii może się przydać by z drugą osobą móc się dogadać. Sama mam problem z normalnym seksem, potrafiłam tylko brutalnie, obecnie pracuje na terapii by móc ogarnąć czemu się tak dzieje i próbować kochać się z moim chłopakiem, terapia bardzo pomaga Ps to okropne że tak traktowała Cię poprzednia partnerka... całkowicie rozumiem Twój obecny lęk, zamiast portali nastawionych na seks ja polecam Ci portal fetlife, to taki facebook dla fetyszystów różnego rodzaju, myślę że się odnajdziesz
Fighting for better life
- MESJASZ
Dlaczego nawijasz jemu makaron na uszy? Skąd Ty to możesz wiedzieć że znajdzie? Ludzie typowo szablonowi mają z tym duży problem, a co dopiero On. Fakt, że ma na to duży wpływ jak napisałem.
-
- Nowy Użytkownik
Problem leży w tym że ciężko mi te swoje preferencje zaakceptować. Przed tym związkiem i nerwicą jakoś mnie tak to nie gryzło