Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
praca
-
- Zarejestrowany Użytkownik
czesc, pisze o jakas porade, jutro mam rozmowe kwalifikacyjna o prace na ktorej mi zalezy.. jednak booje sie ze zwymiotuje ze stresu albo wylacze sie z rozmowy -( choc nigdy tak nie mialam, nigdy nie wymiotowalam ze stresu. ) - bo dzis zobaczylam w filmie ze chlopak byl zdenerwowany i wymiotowal ( jakas komedia)
Reap what you sow!
- Zordon
- Zarejestrowany Użytkownik
Ojtam, gdyby życie pokazane w komediach było prawdziwe, to świat dawno by nie istniał
Wiadomo, że pewnie się nakręciłaś tą sceną, ale to nie znaczy że w Twoim wypadku będzie tak samo. Niepotrzebnie martwisz się na zapas, to do niczego dobrego nie prowadzi. Jestem pewien, że żadne z Twoich obaw się nie spełnią i wypadniesz dobrze, a już na pewno nie zwymiotujesz
Głupia nerwicowa wkrętka 

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
SPokojnie
jedynie mogą się rece troche spocić. a jeśli nie masz predyspozycji do wymiotów ze stresu to raczej to zdjęcia miało nie bedzie
wkręcasz się tylko. Wyluzuj