Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

praca

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
whyisthat
Zarejestrowany Użytkownik

11 września 2014, o 21:14

czesc, pisze o jakas porade, jutro mam rozmowe kwalifikacyjna o prace na ktorej mi zalezy.. jednak booje sie ze zwymiotuje ze stresu albo wylacze sie z rozmowy -( choc nigdy tak nie mialam, nigdy nie wymiotowalam ze stresu. ) - bo dzis zobaczylam w filmie ze chlopak byl zdenerwowany i wymiotowal ( jakas komedia)
Reap what you sow!
Awatar użytkownika
Zordon
Zarejestrowany Użytkownik

11 września 2014, o 21:36

Ojtam, gdyby życie pokazane w komediach było prawdziwe, to świat dawno by nie istniał :D Wiadomo, że pewnie się nakręciłaś tą sceną, ale to nie znaczy że w Twoim wypadku będzie tak samo. Niepotrzebnie martwisz się na zapas, to do niczego dobrego nie prowadzi. Jestem pewien, że żadne z Twoich obaw się nie spełnią i wypadniesz dobrze, a już na pewno nie zwymiotujesz :D Głupia nerwicowa wkrętka :D
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Awatar użytkownika
N-e-r-w-u-s
Odburzony Wolontariusz Forum

11 września 2014, o 22:00

SPokojnie :D jedynie mogą się rece troche spocić. a jeśli nie masz predyspozycji do wymiotów ze stresu to raczej to zdjęcia miało nie bedzie :) wkręcasz się tylko. Wyluzuj :)
;witajka W chwili obecnej bardzo rzadko zaglądam na forum z powodów osobistych. Co za tym idzie brakiem czasu.... Na PW w miarę możliwości odpowiem ;)
ODPOWIEDZ