Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Potrzebuje wsparcia

Dział dla osób, które zażywaniem narkotyków, np. marihuany, dopalaczy, mefedronu, amfetaminy doprawili się stanów lękowych, czy też depresyjnych.
Jeżeli Twoim głównym problemem jest odrealnienie po "narksach" to dział o derealizacji znajduje się Tutaj
ODPOWIEDZ
Ewelina212111
Nowy Użytkownik

20 listopada 2025, o 14:01

Witajcie , nie wiem od czego zacząć. Od czasu do czasu zażywam narkotyki, zazwyczaj kryształ , ostatnio pomieszałam kryształ pixi i alkohol , miałam jakiś napad zazdrości, wczesniej też juz zdarzaly sie takie wkrętki ale delikatne . Teraz wkręciło mi sie że coś jest robione za moimi plecami, a to była nie prawda :/ jest już kilka dni po a mi towarzyszy stan depresyjny, straszne zawroty głowy które nie mijają . Gdy o tym myślę czuje strach niepokój, proszę powiedzcie czy to mi minie ? To przez to pomieszanie wszystkiego ? Nie wiem co robic , chce mi sie płakać. Napiszcie coś proszę...
Nostromo
Zarejestrowany Użytkownik

20 listopada 2025, o 14:21

przykro czytać takie rzeczy, narkotyki są złe, czego oczekujesz uciekając w takie rzeczy? będzie tylko gorzej.
ODPOWIEDZ