Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Poszukiwania Mam z DD?DR
- Miesinia
- Odburzony i pomocny użytkownik
Ja bardzo dlugo racjonalizowalam i do nikąd mnie to zaprowadziło, w pewnym momencie pomyślałam sb " kurde no przeciez wczześniej nie myślałam o tym czy to moje dziecko czy nie tylko brałam za ręke i szłam daej" i tak postanowiłam ryzykować i wgl nie reagować na lęk, napięcie czy natrety które się podczaas takich zdarzeń pojawiały. Analogicznie jeśli chodzi o męża, dom, rodziców, dalszą rodzinę. Ja się już nie boje, czasem jeszcze boi sie moj umysl.
To jest wszystko bujda!
- April
- Odważny i aktywny forumowicz
Otoz to, racjonalizacja do niczego nie prowadzi, mozna sie tylko bardziej nakrecic, ja tez juz nie probuje racjonalizowac, ale jeszcze nie umiem tez przejsc nad tym do porzadku dziennego, mam nadzieje, ze to przyjdzie z czasem 

- nierealna
- Ex Moderator
Racjonalizacja jest najgorsza...
Bo człowiek właściwie jest zaprogramowany, że jak ma jakiś problem to go próbuje wyjaśnić
I w nerwicy leci to automatycznie 
Bo człowiek właściwie jest zaprogramowany, że jak ma jakiś problem to go próbuje wyjaśnić

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥