Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Poszukiwani tłumacze na język angielski (odsłona 2)
- Ciasteczko
- Administrator
Każdy kogo nie było tym razem będzie miał szansę uczestniczyć w przygotowaniach następnej częsci, jak wiemy jest ich dużo.
Tych, którzy dostali swój przydział tym razem uprzedzam, że to jest troszkę bardziej czasochłonne niż przydzielone 15 minut nagrania, bo po spisaniu mojej części wyszły mi 3 strony A4 skryptu, także nie zostawiajcie sobie na ostatnią chwilę.
Tych, którzy dostali swój przydział tym razem uprzedzam, że to jest troszkę bardziej czasochłonne niż przydzielone 15 minut nagrania, bo po spisaniu mojej części wyszły mi 3 strony A4 skryptu, także nie zostawiajcie sobie na ostatnią chwilę.

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

- nierealna
- Ex Moderator
O kurczaki!
To muszę się raz dwa za to zabrać

To muszę się raz dwa za to zabrać

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
- Ciasteczko
- Administrator
Drakon nie wiem, czy chcesz robić sam całe nagranie... To wyjdzie około 15 stron A4. Katorga solo...
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
To umowmy sie tak, ze ile zrobie tyle bedzie, ale postaram sie calosc, oczywiscie rozloze to sobie.
Jak w sumie wam zawdzieczam wyjscie z zaburzenia i mowie to powaznie
Wiec te 15 stron przemecze
Nie znam anglika bo bym tez przetlumaczyl.
Wiec sprobuje, jak zrobie np pol czy 3/4 i nie bede mogl czasowo to dam znac, moze ktos dolaczy.
Ok?
Jak w sumie wam zawdzieczam wyjscie z zaburzenia i mowie to powaznie

Wiec sprobuje, jak zrobie np pol czy 3/4 i nie bede mogl czasowo to dam znac, moze ktos dolaczy.
Ok?
- nierealna
- Ex Moderator
Chyba, ze wolisz poczekać i dołączyć do tłumaczenia 2 nagrania
WTedy miałbyś do spisania tylko 15 min 

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
- Ciasteczko
- Administrator
Drakon, wybór należy do Ciebie, jest to całkowity wolontariat. Nie chciałabym, żebyś czuł presję, czy się zamęczył. Jeśli czujesz, że chcesz to zrobić, to będziemy wdzięczni za każdą pomoc, każdy wkład, bo jest to bardzo potrzebne i cenne dla nas. 

-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Dobra to robie tak, od wtorku zaczynam spisywac skrypt 3 nagrania. Ile spisze tyle bedzie, jak juz bedzie ustalanie terminu tlumaczenia 2 czesci to dolacze i do niej i wezme to 15 minut.
A wtedy 3 czesc to co zostanie to przetlumaczymy dalej razem i juz
Po prostu od wtorku mam troche czasu wiec sie za to wezme a 3 czesc to moj eulubione nagranie wiec dlatego mi zalezy je zaczac spisywac
Ciasteczko absolutnie to dla mnie zadna presja. Jak nie bede mial czasu czy inne obowiazki no to wiadomo ze mowi sie trudno
A wtedy 3 czesc to co zostanie to przetlumaczymy dalej razem i juz

Po prostu od wtorku mam troche czasu wiec sie za to wezme a 3 czesc to moj eulubione nagranie wiec dlatego mi zalezy je zaczac spisywac

Ciasteczko absolutnie to dla mnie zadna presja. Jak nie bede mial czasu czy inne obowiazki no to wiadomo ze mowi sie trudno

- Ciasteczko
- Administrator
Okej, bardzo fajnie, dziękuję z góry za zaangażowanie w ten projekt. 

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Przy nastepnym razie moge pomoc przy spisywaniu i tlumaczeniu 

Take care to get what you like, or you will be forced to like what you get
''CZEMU TY SIE ZLA GODZINO Z NIEPOTRZEBNYM MIESZASZ LEKIEM? JESTES, A WIEC MUSISZ MINAC. MINIESZ, A WIEC TO JEST PIEKNE''
''CZEMU TY SIE ZLA GODZINO Z NIEPOTRZEBNYM MIESZASZ LEKIEM? JESTES, A WIEC MUSISZ MINAC. MINIESZ, A WIEC TO JEST PIEKNE''
- Ciasteczko
- Administrator
Witaj w klubie.agaa pisze:Divin pojechał mi po ambicjijak ktoś coś z tłumaczeniem, to się można do mnie odezwać, jestem po anglistyce to coś tam chyba umiem