Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Poszukiwani tłumacze na język angielski (odsłona 2)
- nierealna
- Ex Moderator
Mnie też nie bedzie 
Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
-
Divin
- Gość
To znowu mnie nie pasuje bo koło naszej 18 ja mam trening karate
Możemy zmienić na sobotę jeśli Wam pasuje, ta sama godzina, kto jest za?
-
Divin
- Gość
Ok, więc spotykamy się w sobotę o godzinie 17 czasu Polskiego pod tym linkiem: https://divin.clickwebinar.com/Organiza ... tu?lang=pl
-- 15 listopada 2014, o 14:15 --
Przypominam Wszystkim chętnym, że dzisiaj o godzinie 17 się spotykamy w powyższym pokoju.
-- 15 listopada 2014, o 14:15 --
Przypominam Wszystkim chętnym, że dzisiaj o godzinie 17 się spotykamy w powyższym pokoju.
- Ciasteczko
- Administrator
Budziki nastawcie, hihi. 
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
-
Divin
- Gość
Koonferencja rozpoczęta, wszystkich chętnych zapraszam pod ten link: https://divin.clickwebinar.com/Organiza ... tu?lang=pl
- Ciasteczko
- Administrator
April, podzieliliśmy na 5 części. Można albo jakoś Cie doczepić albo będziesz mogła brać udział w następnym tłumaczeniu?
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
- Ciasteczko
- Administrator
No bez przesady, zdarza się
, a materiału jest wystarczająco dużo. To może następne, bo nie wiem kiedy dałoby się znów zebrać wszystkich i dogadać się... Ale nic się nie martw.
-
Divin
- Gość
No właśnie, spokojnie, nic się nie stało, siła wyższa 
To nagranie już podzieliliśmy więc przy następnym co nastąpie pewnie za jakieś 2-3 tygodnie znowu się zorganizuje taką konferencje, więc na pewno będziesz miała okazje dołożyć swoją cegiełkę
Dziękuje ogólnie za zainteresowanie i wyjaśnienie. To bardzo dobrze o Tobie świadczy że chcesz się tłumaczyć gdy czegoś nie możesz zrobić. 
To nagranie już podzieliliśmy więc przy następnym co nastąpie pewnie za jakieś 2-3 tygodnie znowu się zorganizuje taką konferencje, więc na pewno będziesz miała okazje dołożyć swoją cegiełkę