Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
pomocy
- justka
- Zarejestrowany Użytkownik
Potrzebuje pomocy jakiegos slowa cokolwiek.idzie mi jak idzie raz lepiej raz gorzej,ale od kilku dni moje mysli chyba wariuja na punkcie zdrowia.caly czas przejawia mi sie w glowie ze cos mi dolega,ze na pewno mam wirusa HIV albo HPV i nie daje mi to zyc do tego wyskoczylo mi cos na jezyku i mam to juz kilka dni.szukam na ten tamet informacji ale nic mi nie pasuje i tak tkwie w blednym kole.nie wiem dlaczego mi sie tak to uroilo.przeciez nie moge z kazda blahostka biegac do lekarza i panikowac bo nie tedy droga.a jednak w glowie kalejdoskop mysli...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wyłącz net i nie szukaj chorób. Krostka na języku to krosta nie HIV i nie HPV. Ja miałam ostatnio coś zgrubienie pod pachą - zamiast iść do lekarza pomyślałam, poczekam jak zniknie to zniknie, a jak nie to się będę martwić. Znikło. Pomyśl sobie tak: a niby dlaczego to coś co mam miałoby być tym najgorszym? Jest milion innych przyczyn.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.