Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pomocy.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
N1234
Nowy Użytkownik

28 listopada 2024, o 10:30

Witam założyłem konto i tworze ten temat z czystego aktu desperacji. Zdaje sobie sprawy, że były podobne tematy jak coś to przepraszam.
Mianowicie
Kładę się spać zmęczony o 23 i wybudzam się po paru godzinach o 3,4 i to trwa już 3 miesiące na początku miałem koszmary senne tragedia codziennie jestem niewyspany powoli przyzwyczajam się już do tego stanu bo nie pamiętam już jak to jest spać 8 godzin. Oprócz tego czuje spięte mięsnie dreszcze no ale objawy somatyczne mnie nie interesują najgorszy jest sen mówię bliskim, żeby korzystali ze mnie bo długo nie pożyje no bo jak z takim snem. xD Ktoś miał podobny problem?
Żakuj1497
Zarejestrowany Użytkownik

28 listopada 2024, o 10:34

Weź leki, ja po lekach idę spać o 20 i śpię 10 godzin. Jak nie, zostają jakieś naturalne metody typu dupelemnty diety. Też tak czasem mam że się wybudzę w nocy. Trzeba zadbać o komfort snu i otoczenie gdzie się kładziemy a najlepiej się zmęczyć, wtedy sen gwarantowany .
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Awatar użytkownika
bareten
Odważny i aktywny forumowicz

30 grudnia 2024, o 15:03

Jeśli chodzi o wybudzanie to na początku też budziłem się po 4 razy w nocy, ale od razu zasypiałem spowrotem... Teraz minęło, góra jeden raz i to koło 6 rano..
ODPOWIEDZ