Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomocy
- franixxx
- Zarejestrowany Użytkownik
I co z tego ze nie mialas, nerwica sypie objawami z nieba, ja przed wzieciem lekow mialem ucisk w glowie, klatce i szumy uszne, teraz mam tylko szumy uszne i doszly dretwiejace stopy i usta, za miesiac bedzie co innego, tak dziala nerwica.
-
-
- Odważny i aktywny forumowicz

-
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Zapewne nerwica.com
Droga Edyto, chyba czas się wziąć za siebie, od pół roku ciągle te same pytania, czy przeszło, czy nie przeszło, jak nie pisk w uszach czy podniecenie i napięcie w miejscach intymnych, to zaraz będzie coś innego. Ja miałem spektrum objawów somatycznych od A do Z (i mam dalej przeróżne). Musisz wiedzieć, że nerwica SAMA NIE PRZECHODZI kiedy jest się skupionym na objawach i się w nich pogrążasz, albo zaczniesz żyć i zaczniesz to ignorować i akceptować, albo nie przejdzie nigdy.

/przerwa od forum
- franixxx
No pogodziłem sie etapowo jak z każdą rzeczą, ludzie po rozstaniu też na poczatku nie moga sie pogodzic i z czasem coraz lepiej im idzie.
Na początku ciężko mi było wytrzymać w ogole, pozniej ciezko w ciszy, a teraz? Rano budzę sie i leze w lozeczku w uszach gra mi orkiestra dęta, a ja leze i sie relaksuje, bo nie musze nic robić i mam wolny dzień, powiem Ci więcej, czym dluzej to olewam tym wydaje mi się, że słabną, bywały dni, gdzie miałem malutki pisk w uszach, czasami mam strasznie mocny, ale czy coś to zmienia w moim podejsciu? Nie, ostatnio lezalem z dziewczyna w lozku i od zawsze lubie jak zasypiam i cos mi leci w TV w tle, natomiast moja dziewczyna nie, wiec zazwyczaj leci cos bardzo po cichu, leciało tak cicho, że pisk byl glosniejszy niz telewizor i co zrobiłem? Zgasiłem TV, bo i tak go nie slyszalem i poszedlem spac, a przeciez moglem zaczac panikować i wpaść w dół. Jezeli chodzi o forum nerwica.com to jest to najgorsze forum jakie mozna czytac, tam ludzie leczą nerwice alkoholem xD
Na początku ciężko mi było wytrzymać w ogole, pozniej ciezko w ciszy, a teraz? Rano budzę sie i leze w lozeczku w uszach gra mi orkiestra dęta, a ja leze i sie relaksuje, bo nie musze nic robić i mam wolny dzień, powiem Ci więcej, czym dluzej to olewam tym wydaje mi się, że słabną, bywały dni, gdzie miałem malutki pisk w uszach, czasami mam strasznie mocny, ale czy coś to zmienia w moim podejsciu? Nie, ostatnio lezalem z dziewczyna w lozku i od zawsze lubie jak zasypiam i cos mi leci w TV w tle, natomiast moja dziewczyna nie, wiec zazwyczaj leci cos bardzo po cichu, leciało tak cicho, że pisk byl glosniejszy niz telewizor i co zrobiłem? Zgasiłem TV, bo i tak go nie slyszalem i poszedlem spac, a przeciez moglem zaczac panikować i wpaść w dół. Jezeli chodzi o forum nerwica.com to jest to najgorsze forum jakie mozna czytac, tam ludzie leczą nerwice alkoholem xD
-
Ale skąd wiesz że te piski są od nerwicy? ludzie bez niej też mają szumy uszne i one nie przechodzą i tego się bojęfranixxx pisze: ↑20 maja 2020, o 14:28No pogodziłem sie etapowo jak z każdą rzeczą, ludzie po rozstaniu też na poczatku nie moga sie pogodzic i z czasem coraz lepiej im idzie.