Kleszcza miałam w dzieciństwie. Jedyny którego pamiętam. Wiesz co, ja Ci nie powiem czy masz w tym grzebać czy nie. Ja leczylam bo miałam nadzieję że to to, tym bardziej że byłam już po antydepresantach ktore mi nie pomogly. Ale z perspektywy czasu zastanawiam się jak mi miały pomóc skoro każdego dnia gryzlam się z tym wszystkim. A tak jak mówię mój styl życia w ciaglym biegu i cechy osobowosciowe jak najbardziej mogły doprowadzić do nerwicy.Celine Marie pisze: ↑7 maja 2018, o 19:32Ale ugryzł Cię kleszcz i miałaś boreliozę tak? Bo nie wiem czy w tym grzebać skoro nie miałam nigdy kleszcza i borelioza wyszła negatywnieReniula pisze: ↑7 maja 2018, o 19:23Badania robiłam biorezonansem, jeden i drugi wykazał. Wiesz co i nerwica i borelioza daje bardzo podobne objawy. U mnie leczac boreliozę bardzo słabo schodzily objawy. A funkcjonowanie głowy średnio się poprawialo. Więc stawiam że objawy mam od nerwicy bo miałam powody żeby w nią wpaść. A znam osoby które tez maja boreliozę i wyniki podobne do moich a funkcjonują normalnie.Celine Marie pisze: ↑6 maja 2018, o 23:16A jak zdiagnozowali u Ciebie neuroboreliozę? Od dwóch lat mam masakryczne otępienie,otumanienie ,może to jednak jakaś choroba nerologiczna bo normalnie jakbym traciłą świadomość na jawie taka jestem przymulona
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomocy! Co z moją sprawnością intelektualną?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
- zdravko
To równie dobrze mogłaś iść do wróżki, przecież to czysta szarlataneria, z tego co wiem to pobiera się płyn mózgowo rdzeniowy i to bada.Reniula pisze: ↑7 maja 2018, o 19:23Badania robiłam biorezonansem, jeden i drugi wykazał. Wiesz co i nerwica i borelioza daje bardzo podobne objawy. U mnie leczac boreliozę bardzo słabo schodzily objawy. A funkcjonowanie głowy średnio się poprawialo. Więc stawiam że objawy mam od nerwicy bo miałam powody żeby w nią wpaść. A znam osoby które tez maja boreliozę i wyniki podobne do moich a funkcjonują normalnie.Celine Marie pisze: ↑6 maja 2018, o 23:16A jak zdiagnozowali u Ciebie neuroboreliozę? Od dwóch lat mam masakryczne otępienie,otumanienie ,może to jednak jakaś choroba nerologiczna bo normalnie jakbym traciłą świadomość na jawie taka jestem przymulona
- Heimdall
- Odważny i aktywny forumowicz
No oczywiście, że bym przyjąłschanis22 pisze: ↑7 maja 2018, o 15:59Heimdall bardzo sensownie napisane , to jeszcze jedno pytanie a co byś zrobił gdybyś nie miał nerwicy, też odmówiłbyś przyjęcia stanowiska kierowniczego ?Heimdall pisze: ↑7 maja 2018, o 07:51Nie zmniejszyły się. Gdybym przyjął propozycje, to wiem, że zwyczajnie bym nie podołał. Pomijam stres i odpowiedzialność, która się z tym wiąże, bo to kwestia nastawienia, ale otępienie i spadek iq zwyczajnie mnie dyskwalifikuje. Nastawienie mam bojowe, asertywne i jestem zmotywowany, ale realnie patrzę na swoje obecne możliwości. Przyjmując to stanowisko objawy wręcz by się nasiliły, bo miałbym określone zadania do wykonania przy których śliniłbym się jak warzywo próbując je zrealizowaćjuż samo odpisanie Tobie jest dobrym przykładem; muszę przeczytać kilka razy swój post, bo nie wiem czy piszę na temat i sensownie
![]()

- Heimdall
Poczytałem o tej neuroboreliozie-otępienie i zmęczenie to zaledwie ułamek objawów towarzyszących tej chorobie. Nawet jeśli bym to miał, to olałbym to i starał się spędzić resztę życia
:D:D na przyjemnościach. Na pohybel chorobom i śmierci :q

- Celine Marie
Przyjemności nie czujesz ,tylko ten straszny stan ,więc to niewykonalne

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- schanis22
Himdall Ty masz żyć jak by nerwicy nie było , masz żyć normalnym życiem a nie zaburzeniem , nerwica schodzi tylko poprzez działanie nie ma innej drogi .Heimdall pisze: ↑7 maja 2018, o 22:34No oczywiście, że bym przyjąłschanis22 pisze: ↑7 maja 2018, o 15:59Heimdall bardzo sensownie napisane , to jeszcze jedno pytanie a co byś zrobił gdybyś nie miał nerwicy, też odmówiłbyś przyjęcia stanowiska kierowniczego ?Heimdall pisze: ↑7 maja 2018, o 07:51
Nie zmniejszyły się. Gdybym przyjął propozycje, to wiem, że zwyczajnie bym nie podołał. Pomijam stres i odpowiedzialność, która się z tym wiąże, bo to kwestia nastawienia, ale otępienie i spadek iq zwyczajnie mnie dyskwalifikuje. Nastawienie mam bojowe, asertywne i jestem zmotywowany, ale realnie patrzę na swoje obecne możliwości. Przyjmując to stanowisko objawy wręcz by się nasiliły, bo miałbym określone zadania do wykonania przy których śliniłbym się jak warzywo próbując je zrealizowaćjuż samo odpisanie Tobie jest dobrym przykładem; muszę przeczytać kilka razy swój post, bo nie wiem czy piszę na temat i sensownie
![]()
marzy mi się też powrót na studia...wiem, że kiedyś to nastąpi
![]()
Nie czekaj aż Ci zaburzenie czy jakikolwiek objaw minie .
Dobry czas na przyjęcia stanowiska kierowniczego ,i powrót na studia jest właśnie teraz !
Ja dwa lata temu w najgorszym czasie mojego zaburzenia w ogromnym stanie lękowym , ataki paniki niemal codzinnie plus DD , zostałam kierowniczką działu , na dzień dzisiejszy nie mam zaburzenia , a wyszłam z niego tylko poprzez działanie .
My nerwicowcy ogólnie zle patrzym na wiele spraw mamy wiele do przepracowania , np zmiana podejścia do pracy . Życzę Ci żebyś mimo tych cholernych objawów nerwicy została kierownikiem .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
- Heimdall
Jak miałem takie stany, to lubiłem zjeść coś dobrego i popić czymś dobrymCeline Marie pisze: ↑7 maja 2018, o 23:10Przyjemności nie czujesz ,tylko ten straszny stan ,więc to niewykonalne![]()

więc nie mów, że to niewykonalne

wpadnij kiedyś do mnie-mam sporo trunków zacnych

- Heimdall
Od jakiegoś czasu wdrażam toschanis22 pisze: ↑7 maja 2018, o 23:33Himdall Ty masz żyć jak by nerwicy nie było , masz żyć normalnym życiem a nie zaburzeniem , nerwica schodzi tylko poprzez działanie nie ma innej drogi .
Dobry czas na przyjęcia stanowiska kierowniczego ,i powrót na studia jest właśnie teraz !
Ja dwa lata temu w najgorszym czasie mojego zaburzenia w ogromnym stanie lękowym , ataki paniki niemal codzinnie plus DD , zostałam kierowniczką działu , na dzień dzisiejszy nie mam zaburzenia , a wyszłam z niego tylko poprzez działanie .
My nerwicowcy ogólnie zle patrzym na wiele spraw mamy wiele do przepracowania , np zmiana podejścia do pracy . Życzę Ci żebyś mimo tych cholernych objawów nerwicy została kierownikiem .

Jak dałaś radę ogarnąć bycie kierownikiem z takim dziadostwem w glowie?
Bo szczerze mówiac podejrzewam, ze jeszcze jedynie przez pracę mam zaburzenie:
Zbyt często: spinam się, stresuję, daję się porwać myślom, że pracuje za wolno, niedokladnie.
Po pracy jestem wyczerpany psychicznie. Chętnię przyjmę dobre rady

- Celine Marie
Gdyby trunki na mnie dobrze działały bym nie wychodziła z monopolowego,niestety jestem beznadziejnym przypadkiem ani leków,ani picia -nic na mnie nie działaHeimdall pisze: ↑7 maja 2018, o 23:49Jak miałem takie stany, to lubiłem zjeść coś dobrego i popić czymś dobrymCeline Marie pisze: ↑7 maja 2018, o 23:10Przyjemności nie czujesz ,tylko ten straszny stan ,więc to niewykonalne![]()
![]()
![]()
więc nie mów, że to niewykonalne![]()
wpadnij kiedyś do mnie-mam sporo trunków zacnych![]()

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- schanis22
Dam Ci do przesłuchania wykład Ajahn Brahm , kiedy opowiada o tym jak się wkurzał że wozi taczki , i ciągle myślał o tych taczkach to jak ja bym siebie w pracy widziałaHeimdall pisze: ↑7 maja 2018, o 23:59Od jakiegoś czasu wdrażam toschanis22 pisze: ↑7 maja 2018, o 23:33Himdall Ty masz żyć jak by nerwicy nie było , masz żyć normalnym życiem a nie zaburzeniem , nerwica schodzi tylko poprzez działanie nie ma innej drogi .
My nerwicowcy ogólnie zle patrzym na wiele spraw mamy wiele do przepracowania , np zmiana podejścia do pracy . Życzę Ci żebyś mimo tych cholernych objawów nerwicy została kierownikiem .Zmieniam też podejście do pracy.
Jak dałaś radę ogarnąć bycie kierownikiem z takim dziadostwem w glowie?
Bo szczerze mówiac podejrzewam, ze jeszcze jedynie przez pracę mam zaburzenie:
Zbyt często: spinam się, stresuję, daję się porwać myślom, że pracuje za wolno, niedokladnie.
Po pracy jestem wyczerpany psychicznie. Chętnię przyjmę dobre rady![]()

Zasada klepsydry też mi pmogła > Na natłok spraw zasada klepsydry !
Najpierw ustal, co jest ważne i pilne. Potem, zamiast się stresować wszystkim naraz, przyjmij zasadę klepsydry, w której spada tylko jedno ziarenko w jednej chwili, bo przecież tylko jedno może się przecisnąć przez szyjkę klepsydry – podobnie jak przez twój umysł. w twojej głowie w danej chwili jest Tylko jedna sprawa do załatwienia. Wykonaj pierwszą z listy i przejdź do następnej. Nie przeciśniesz dwóch ziarenek jednocześnie.
Wypracujesz sobie pomału zamiane podejścia do pracy , ja na początku mojej drogi odburzeniowej miałam lęki przed pracą , kompletnie nie radziłam sobie ze stresem , do tego byłam perfekcjonistką i pracoholiczką . Pamiętaj wychodzenie z zaburzenie to jest proces , nigdy nie rezygnuj z życia tego prawdziwego na rzecz nerwicy

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
- Nipo
- Dyżurny na forum Odważny VIP
- Heimdall
https://demolka-katowice.com/Celine Marie pisze: ↑8 maja 2018, o 00:31Gdyby trunki na mnie dobrze działały bym nie wychodziła z monopolowego,niestety jestem beznadziejnym przypadkiem ani leków,ani picia -nic na mnie nie działaHeimdall pisze: ↑7 maja 2018, o 23:49Jak miałem takie stany, to lubiłem zjeść coś dobrego i popić czymś dobrymCeline Marie pisze: ↑7 maja 2018, o 23:10
Przyjemności nie czujesz ,tylko ten straszny stan ,więc to niewykonalne![]()
![]()
![]()
więc nie mów, że to niewykonalne![]()
wpadnij kiedyś do mnie-mam sporo trunków zacnych![]()
![]()
spróbuj czegoś takiego może

- Heimdall
No bo uroda wyjątkowa i zastanawialem się czy to nie zdjęcie jakiejś celebrytki