Ale jestem bardzo samotna w swoich zmaganiach moi bliscy nie rozumieją tej choroby, ale czy się można im dziwić wiecznie przerażona mama i przelękniona zona.I tak jestem im wdzięczna ze są przy mnie.Muszę przyznac ze dobrze radzę sobie z obiawami nerwicy akcaptuję je jak ,,dzika,'' mowię dośc przetrzymamjak miałam atak paniki w sklepie to wybrałam najdłuższą kolejkę i w niej stałam
 Ale jak musiałam pójsc na operacje na kolano to przeżyłam horror.I łasnie i takimi sprawami poradzić mi trudno.Jeśli moje dzieci mają problem dostaję silnych boli i nie mogę sobie tego przetlumaczyć ze wszystko się da rozwiązawc, panikuję,muszę przeprowadzać rozmowę wewnętrzna.Mówię sobie co komu przyjdzie z ciebie chorej , nie ma dramatu, to minie i mija , a potem okazuje się ze mam złe wyniki krwi i znowu dramat.Z tym mi trudno poradzić.Moiże ktos mi pomoże , w sumie to realny problem ale od czego są lekarze.Ale ja ich nie cierpię chciażby za to jak traktowali mnie w chorobie, a tak naprawdę to nie wiele o niej wiedzą,To przykre ale tak jest.Powiem jedno z nerwicy się wychodzi
 Ale jak musiałam pójsc na operacje na kolano to przeżyłam horror.I łasnie i takimi sprawami poradzić mi trudno.Jeśli moje dzieci mają problem dostaję silnych boli i nie mogę sobie tego przetlumaczyć ze wszystko się da rozwiązawc, panikuję,muszę przeprowadzać rozmowę wewnętrzna.Mówię sobie co komu przyjdzie z ciebie chorej , nie ma dramatu, to minie i mija , a potem okazuje się ze mam złe wyniki krwi i znowu dramat.Z tym mi trudno poradzić.Moiże ktos mi pomoże , w sumie to realny problem ale od czego są lekarze.Ale ja ich nie cierpię chciażby za to jak traktowali mnie w chorobie, a tak naprawdę to nie wiele o niej wiedzą,To przykre ale tak jest.Powiem jedno z nerwicy się wychodzi  uda się to wszystkim którzy prawdziwie akceptują.Ja to robię nieustannie od 11 miesięcy,alr tak jak dziś przychodzi zwątpiwnie i tylko ryczeć się chce.może ktoś przwzywa podobne emocje.CZUJĘ SIĘ BARDZO SAMOTNA.
  uda się to wszystkim którzy prawdziwie akceptują.Ja to robię nieustannie od 11 miesięcy,alr tak jak dziś przychodzi zwątpiwnie i tylko ryczeć się chce.może ktoś przwzywa podobne emocje.CZUJĘ SIĘ BARDZO SAMOTNA.

Chyba że będziesz zawalać na całej linii to potem jest marskość wątroby itd. Wątroba jest cudownym organem który fantastycznie się regeneruje jeśli damy mu szansę.
 Chyba że będziesz zawalać na całej linii to potem jest marskość wątroby itd. Wątroba jest cudownym organem który fantastycznie się regeneruje jeśli damy mu szansę.