Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Pomoc

Miejsce na pytania oraz uwagi dotyczące samego forum jak i funkcjonowania wśród jego społeczności.
Tutaj możesz także uzyskać dostęp do czata - *zobacz
ODPOWIEDZ
Naty
Nowy Użytkownik

17 listopada 2025, o 20:31

Dzień dobry,
próbuje wyleczyć nerwice i depresję od 15 lat, mam 29. Do tego doszła derealizacja i inne poboczne objawy. Biorę leki od lat, przeszłam już chyba wszelkie możliwe, byłam na kilku terapiach i na hipnoterapii i szczerze powiedziawszy czuję się od lat fatalnie. To nie życie a egzystencja i nikomu nie życzę takiego piekła. Nie wiem już czego się podjąć co wyprobować żeby w końcu zacząć czuć się lepiej i móc prawdziwie zacząć żyć tak jak chce. Bardzo proszę o poradę bo szczerze to już tracę siłę na walkę w której i tak jestem praktycznie sama. Nie mam ochoty już na nic i mimo że bardzo chcę się poczuć lepiej to tracę już wiarę że cokolwiek mi pomoże
Arya
Zarejestrowany Użytkownik

17 listopada 2025, o 21:19

Nie wiem bo mam podobnie.
Wspieram Cię. Może książki samopomocowe, o wysokowrażliwych? I czerpanie z życia ile możesz. Robienie tego, co lubisz.
F40.1
ODPOWIEDZ