Czasem ktoś ma potrzebę wstawić ogłoszenie z prośbą o pomoc w ankiecie, zebraniu informacji o zaburzeniu (na potrzeby jakiejś pracy), a także chce wstawić ogłoszenie o jakiejś bezpłatnej formie pomocy (fundacje).
Ten dział jest właśnie po to.
Nie można tutaj wstawiać natomiast reklam własnych for, stron internetowych a także gabinetów terapeutycznych.
Regulamin forum
Jeśli chcesz zareklamować swoje usługi na forum, proszę skontaktuj się z administratorem i uzyskaj zgodę na to oraz dowiedz się o możliwościach.
Kontakt przez prywatną wiadomość bądź mail:
Profil administratora
Email:
admin@zaburzeni.pl
-
Hasol
- Nowy Użytkownik
22 lutego 2026, o 15:55
Cześć!
Jestem Michał, jestem na 5 roku psychologii na UG i chciałem sprawdzić jak wiele osób byłoby zaintersowanych aby wziąć udział w moim badaniu do pracy magisterskiej. Sam od lat zmagam się z problemami natury psychicznej, dlatego ma ono dotyczyć właśnie osób z tego typu problemami jak depresja, osób po kryzysach itp. Istotnym elementem badania może być rzucenie trochę światła na sytuacje w rodzinie, ale to też byłoby wszystko zawarte w krótkim kwestionariuszu (będzie ich max 4; na depresję właśnie, na kryzys w wartościowaniu np. więc pewnie jakieś pół godzinki na wypełnienie wszystkiego).
Pozdrawiam!