Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Podziekowania za wasza prace
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Victor i inni jestescie boscy. Wasze nagrania sa swietne. Brawo. Ja do tego wszystkaiego dochodzilam trzy lata. A wy zgromadziliscie to w kilku nagraniach. A propos co to jest oboz div?
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Oboz divovic to po prostu zespol dwoch osob czyli Victora i Divina
ktorzy wpadli na pomysl zrobienia wspolnych nagranek xd

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
super, wiesz, co jest dziwne, ze jakos inazej reaguje na materialy po polsku, dotychczas wszystkiego sie uczylam po francusku, jestem w szok, ze to niby to samo, ale w zasadzie, czuje, jakbym odkrywala Ameryke. Np odburzanie slowo nigdy mi nieznane dotad....
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
- Administrator
Halina,
Nic dziwnego że nie znane, bo to słowo przez nas wymyślone
Chociaż z drugiej strony, zaburzenie lękowe to nie choroba, więc zaburzenie = odburzenie, pasuje prawda?

Chociaż z drugiej strony, zaburzenie lękowe to nie choroba, więc zaburzenie = odburzenie, pasuje prawda?

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
-
tylko ja napisalam tego posta 6 miesiecy temuDivin pisze:Halina,

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Panowie wielkie dzięki za DivoVic, jestem nowym uzytkownikiem forum,
W nerwicy od 15 lat,
15 ! dopiero od niedawna pracuje nad odburzaniem, ale już widzę że odwaliliście grubą robotę, dzięki za materiały, poczułem się duuuużo lepiej, kilka dni temu po przesłuchaniu 3 godzin zacząłem akceptować zaburzony stan i mi się poprawiło, niedługo opiszę swoją historię żebyście mogli się grubo pośmiać,
bo przez 15 lat życia z nerwica to naprawdę sporo przegrałem w życiu i doprowadziłem do wielu konfliktów, będzie grubo : )
Wszystkiego dobrego, bierzcie jakieś pieniądze za ta pomoc jaką dajecie ludziom.
W nerwicy od 15 lat,
15 ! dopiero od niedawna pracuje nad odburzaniem, ale już widzę że odwaliliście grubą robotę, dzięki za materiały, poczułem się duuuużo lepiej, kilka dni temu po przesłuchaniu 3 godzin zacząłem akceptować zaburzony stan i mi się poprawiło, niedługo opiszę swoją historię żebyście mogli się grubo pośmiać,
bo przez 15 lat życia z nerwica to naprawdę sporo przegrałem w życiu i doprowadziłem do wielu konfliktów, będzie grubo : )
Wszystkiego dobrego, bierzcie jakieś pieniądze za ta pomoc jaką dajecie ludziom.