Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pocd
-
- Nowy Użytkownik
Hej. Odkopuje. Właśnie zmagam się z tym samym problemem. Z tym że ja jeszcze nie urodziłam, ale za dwa miesiące rodzę i boję się strasznie tego że jestem pedofilem i będę czuła podniecenie do własnego dziecka. Przez to wszystko nie śpię, nie jem, nie umiem sobie z tym poradzić bo przecież nigdy nie chciała bym zrobić swojemu, żadnemu dziecku krzywdy. Nie patrzę na inne dzieci bo bardzo się od razu stresuje. Masakra..
-
- Nowy Użytkownik
Witaj , ja mam dzieci od 10 lat, zawsze miałam.komtakt z dziećmi a w marcu wzięło mi się z dupy myśl właśnie o skrzywdzeniu mojej najmłodszej córki. Jestem aktualnie w ciazy i mnie to wykańcza, bo jest tak realistyczne...ze zaraz nie wytrzymam,że coś. Masakra. Nigdy nie czułam podniecenia do dzieci, przecież to głupie. Ale tak mnie męczą te niby checi,że mi też się odechciewa...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No właśnie ja mam te uczucie podniecania. Wróciło po długim czasie. Niektórzy twierdzą że to normalne, ale jak uwierzyć że coś tak strasznego może być normalne. W drodze drugie dziecko a ja w leku od kilku dni Non stop
-
Błagam pomocy.. kompletnie sobie już nie daje rady.. jednego dnia np uświadamiam sobie ze nie jestem pedofilka a drugiego jestem pewna że jestem bo mam wszystkie odczucia i tym podobne... nie daje sobie ostatnio kompletnie rady. Dzis wstałam okropnie wystarszona bo miałam tak zwany "mokry sen" z tą dziewczynka o której wspomniałam. To wszystko w tym śnie było tak realne aż znów uwierzyłam w to że jestem pedofilka.. swoją drogą wcześniej już miałam takie sny np z moim dzieckiem. Jestem załamana. Nje chce być żadna pedofilka. Mam cudownego syna, drugi w drodze. Jak żyć
-
Niestety od wczoraj męczy mnie POCD chyba. Mianowicie wczoraj byłem wkurzony po pracy. Z tego co pamiętam żona powiedziała żebym zajął się moja córeczka, która ma skończone 3 miesiące np. poprzez położenie piłki na klatce piersiowej córuni i wtedy ona sobie łapie piłkę rączkami. Problem polega na tym, że raz , drugi położyłem piłkę dziecku na klatce piersiowej. Przyszła nagle myśl, że może piłka taka pluszowa dotyka dziecka o sutek(jest to możliwe bo piłka w stosunku do klatki piersiowej dziecka jest dość spora). Właśnie nie pamiętam czy jeszcze raz położyłem żeby to sprawdzić, ale w pewnym momencie się wystraszyłem,że może jestem pedofilem i przestałem bawić się z tą piłką i kładzeniem jej na klatce piersiowej dziecka. Dziecko było w koszulce, nie czułem podniecenia. I czy fakt, że być może sprawdziłem jeszcze raz, czy piłka dotyka sutka dziecka czyni mnie pedofilem? (Nie pamiętam czy tak było, czy nie, zresztą dobrze nie widać przez ubranie jakie miała córka) Wiem, że to zawiłe , ale potrzebuje pomocy
-
*zresztą dobrze nie widać sutka przez ubranie jakie miała córka . Dzisiaj boję się położyć piłkę na klatce piersiowej dziecka, żeby czasem piłka nie dotknęła sutka . Być może stres w pracy powoduje , że lek mi wzrasta?
-
Takie coś nie czyni Cię w żadnym wypadku pedofilem. Przecież ludzie się normalnie tak bawią z dziećmi i nikt nie zwraca na to uwagi. Spokojnie 

-
Dzisiaj w nocy zauważyłem, że córeczka leży w poprzek łóżeczka i chciałem poprawić jej pozycję, żeby leżała równolegle. Potrafię tylko chwycić pod pachę i przenieść (przesunąć). Chwyciłem kciukiem za klatkę piersiową (mam nadzieję że nie dotknalem sutka) , a pozostała częścią ręki pod główkę. Już kiedyś tak zrobiłem i miałem myśli, że jestem pedofilem. Później robiłem tak żeby czasem kciukiem nie dotknąć klatki piersiowej córeczki. Niestety dzisiaj zrobiłem ponownie to co za pierwszym razem, bo tak jest łatwiej.
-
Nie, nie jesteś.
-
Znowu przyszły myśli pedofilskie. Mianowicie poprawiałem córeczkę niemowlę podczas noszenia na rękach i ręką dziecka dotknęła mi górnej części piersi. To poprawianie dziecka zrobiłem dość za maszyście to mogłem się spodziewać, że gdzieś dłoń dziecka dotknie mnie. Trzymałem dziecko w takiej pozycji, że było one zwrócone do przodu