Witam
Jak mam podejsc do nastepujaceh sytuacji???
Bylem w zeiazku z jedna kobieta i to sie rozpadlo- przestala sie ze mna komunikowac zreszta juz pod koniec zwiazku byly problemy z konunikacja - nieodbieranie telefonu, nie odpowiadanie na sms-y.
I teraz sie dowiaduje od wspolnych znajomych ze ona nagadala na mnie takie glupoty bajki i klamstwa ze to ja nie odbieralem telefonu ze wolalem isc na impreze z iumplami niz byc z nia jak sie zle czula itd .... klamstwo za klamstwem
Wytlumaczylem mojej znajomej ze to ona klamie pokazalem jej nawet sms-y jako dowod mojej niewinnosci
Jak do tego podejsc teraz jak ide przez miasto mysle ze ludzie sie na mnie pqtrza i mowia o mnie ze jestem niedobrym czlowiekiem bo ona na mnie nagadala - mam wlasnie takie mysli nerwicowe non stop.
Jak to obejsc - a nie mam ochoty z autorka klamstw na moj temat gadac zeby raczej niedolewac oliwy do ogniq .... ze sie tak malo poetycko wyemraże nie chce dotykac gowna bo zacznie smierdziec .
Czekam na jakies porady bo mi źle z tym
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Plotka o mnie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Teraz spotkałes znajomą i jej wyjasniłeś więc jak spotkach następnych znajomych to wyjasnisz im też. Poza tym sie nie przejmuj po prostu.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A jeszcZe mam takie wkretkinco bedzie jak ja spotkam w sklepie ta co plotki o mnie rozsiewa
Co mam zrobic powiedziec czesc ????
Zaczalem sie zastanawiac czy nie unikac sklepow do ktorych chodzilem
Jakas paranoja
Co mam zrobic powiedziec czesc ????
Zaczalem sie zastanawiac czy nie unikac sklepow do ktorych chodzilem
Jakas paranoja