Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Penis nie staje
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam taki problem jestesmy z zona rok po slubie mam problemy zeby mi stawal zona lubi seks ale nie potrafie jej tego dac ile razy mamy chce na seks gra wstepna i na tym sie konczu ona sie stara loda mi robi ale ne chce stac co robic?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Problemy pojawiły się jakiś czas temu rozumiem? No coż, podejrzawam,że są to chwilówe problemy z erekcją. Na poczatek proponowałbym jakies tabletki z l argininą ( tutaj masz bardzo duży przekrój chociaz sam polecam cum on, Viamen, braveran, ewentualnie olimp). Jeśli to nie pomoże to wypadaloby zrobić badania hormonalne, ewentualnie zapisać się do lekarza.
-
- Nowy Użytkownik
Ja przetestowałem kilka na receptę ale musiałem zapomnieć o wstydzie idąc po receptę do młodej pani doktor. Przetestowałem też kilka bez recepty z netu różnych wynalazków i w związku z tym ze nabrałem dosyć jak sądzę dużego doświadczenia mogę polecić jeden preparat. Nazywa się Prosent 600. Można znaleźć w internecie w takiej butelce niebieskiej z narysowanym bykiem. Powiem szczerze ze stosunek jakości do ceny wypadł najlepiej. Dokładnie ja stosuję dwie kapsułki tego preparatu około godzinę przed seksem i w zależności czy jest to na pełny czy na pusty żołądek utrzymują mi erekcje przez około godzinę. W dodatki cenowo wychodzi najkorzystniej bo 90 tabletek kosztuje z przesyłką około 140 zł (przesyłka jest dosyć kosztowna) ale to i tak wychodzi jakieś 6 zł za jednorazowy seks. Dodatkowy atut to to że nie jest to szkodliwy preparat jak inne przy nadciśnieniu czy cukrzycy itp...
-
- Nowy Użytkownik
bardzo dobre to