Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Paskudne odczucie w dd
- JohnnyEDM
- Zarejestrowany Użytkownik
Paskudne odczucie w dd, zauważyłem że dość duży problem stanowią u mnie odczucia w tym stanie, moja uwaga jest w sumie najbardziejm skoncentrowana na tym odczuciu, jest ono bardzo nieprzyjemne, jak zamknę oczy to się bardzo dziwnie czuje wręcz gorzej, zauważyłem że różne odczucia w tym stanie czuje ale są one bardzo nieprzyjemne i utrudniają mi funkcjonowanie przy czym powodują większy lęk i koncentrowanie się na czymś. Ciężko jest mi to odczucie nazwać ale jak zamknęła oczy to czuję się jakbym zniknął całkiem ze świata i nie istniał. I wszystko to co słyszę jakby gdzieś daleko z upośledzeniem dochodziło do mnie... Macie też różne nieprzyjemne odczucia w dd???
- Joannaw27
- Odburzony i pomocny użytkownik
Snaav pół forum ma nie przyjemne uczucia w dd a są one różne, ja np miałam przed oczami słupy ognia, jak patrzalam na daną osobę to pół jej widziałam a pół nie, to taki jeden z objawów.
-- 19 stycznia 2016, o 13:59 --
Odczucia
-- 19 stycznia 2016, o 13:59 --
Odczucia
COCO JUMBO I DO PRZODU
- JohnnyEDM
Mnie najbardziej zastanawia skąd się biorą te różne odczucia, moja uwaga jest na to skierowana ale nie wiem tak naprawdę jak to nazwać i co to jest, że tak powiem moja uwaga jest skierowana na to odczucie ciągle do siebie wewnątrz, jest to wręcz mega dziwne i przerażające.
-
Ja natomiast nie moge ostatnio ogarnąć, czemu dla mnie ludzie są dziwni, chyba wybiore się po leki jakieś albo zbadam się na robaki. Było w miare dobrze a ostatnio po tych 2 kawach był punkt zwrotny, wygrzało mnie tak strasznie... Widzę, ze kazdy ma dziwne jazdy.. Słupy ognia? serio? Nie wiedziałem, ze az tak to mozna odczuwac 

- JohnnyEDM
Mnie bardziej chodzi nie o objawy skierowane na zewnątrz do otoczenia ale to odczucie wewnętrzne gdzie moja uwaga jest na to skierowana właśnie na to.
-- 19 stycznia 2016, o 16:09 --
Dla mnie takie coś jest anormalne, nie wiadomo co to jest, są jakieś badania na to?
-- 19 stycznia 2016, o 16:09 --
Dla mnie takie coś jest anormalne, nie wiadomo co to jest, są jakieś badania na to?
-
Ymm cięzko zrozumieć to co chcesz przekazać. Chodzi o to, że akurat nie wiem, widzisz przysłowiowe słupy ognia a ty wewnetrznie jakby skupiasz sie na tym w efekcie masz wrazenie ze sam tworzysz te słupy ? : P
- JohnnyEDM
Nie ma sensu się na tym skupiać i tak co innego się znajdzie zaraz. Ja nie wiem czy to nie jest uczucie odplywania co o tym mówię, bez sensu to wszystko jest, ni wiem po co takie rzeczy są wgl nie przydatne tylko utrudniające życie.