Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Partner i jego przedwczesny wytrysk
-
- Nowy Użytkownik
Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego przedwczesny wytryskOn się denerwuje, ja również. Już nie chce nam się uprawiać seksu bo co to za seks który trwa 5 sekund. on twierdzi,że nie miał tak z żadną inna kobietą Czyli to ja jestem winna?
-
- Nowy Użytkownik
Są na to tabletki jak na przykład Stud Pills. Nie ma się czym denerwować
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Może po prostu tak mu sie podobasz, że nie może się opanować? Nie traktowałabym tego jak obelgę. Gorzejj byłoby jakby on nie mógł skończyć. Wtedy można byłoby się zastanawiać czy coś nie halo. Ile ze sobą jesteście? I czy probowaliście czegoś na przetrzymanie wytrysku? Może prezerwatywa pomogłaby?
-
- Nowy Użytkownik
No włąsnie on w prezerwatywie nawet ma takie problemy. I próbowaliśmy róznych i żadna nie działa. Nawet te ze srodkiem przedłużającym stosunek. Bez gumki jest jeszcze gorzej. Jesteśmy ze sobą już 5 miesięcy. Uprawiamy seks od 2 miesięcy. Generalnie facet bardzo mi odpowiada sam związek zapowiadał się super. TYlko właśnie ten problem.....