Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Palenie papierosów a zaburzenie

Być może masz jakąś kwestię do poruszenia związaną z nerwicą i lękiem?
A nie wiesz w który powyższy dział dodać temat, bo choćby pasuje to do każdej nerwicy?
Zrób to w takim razie tutaj.
Dział ten zawiera różne tematy, sprawy, wydarzenia w życiu związane z nerwicą i lękiem.
ODPOWIEDZ
adamulu
Zarejestrowany Użytkownik

11 marca 2016, o 15:04

Witam!chciałem napisać ten wątek ponieważ palę papierosy i zauważyłem,że jak zapale go to prawie zawsze się gorzej czuje i bardziej nadchodzą mnie natretne myśli..kurcze chce to dziadostwo rzucić ale teraz będę miał dwa problemy..Ma ktoś jeszcze tak jak ja?
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

11 marca 2016, o 15:15

Adamulu ja też palę ale mało i też jak zapale czuje się gorzej, jest tak ponieważ w nerwicy bardziej jesteśmy w przekonaniu że papierosy szkodzą i kiedy zapalimy faktycznie czujemy się gorzej, mi też jest ciężko rzucić dlatego ograniczyła do 5,6 dziennie, papierosy ogólnie szkodzą zamykają naczynia krwionośne, organizm jest niedotleniony i ja często po zapaleniu mam przyspieszone akcje serca ale to też wynika z tego że wnerwicy boję się palić bo wiem ze to szkodzi.
COCO JUMBO I DO PRZODU
Cyganeiro
Zarejestrowany Użytkownik

11 marca 2016, o 16:45

Potwierdzam mam to samo , dodatkowo czuję jakby podkurcz z tyłu w plecach w okolicach żeber i klatce piersiowej , bardzo nie miłe uczucie jak by ktoś mielił w środku.. i zauważyłem że bardzo często tak jest po papierosach.
Pewny jestem tego, że wystarczy tylko przecierpieć, żeby wygrać.
ODPOWIEDZ