Witam
Od 1,5 tygodnia mam (dziwny?) problem. Obudziłem się w piątek i czułem się jakby męczyła mnie grypa. Miałem wrażenie takiego "przymulenia". Ogólnie gdy ktoś do mnie coś mówi, to słyszę to jakby przez mgłę. Od tego czasu jestem cały czas senny i osłabiony. inne objawy grypo-podobne minęły ale właśnie senność i osłabienie została i ta mgła mózgowa. plus brak koncentracji.
Nie umiem się na niczym skupić. rano wstaje i od razu poszedłbym spać. w nocy kiedy przychodzi 22:00 cieszę się, że mogę w końcu udać się do łóżka i położyć. Mam ochotę tylko spać i nic nie sprawia mi radości. Budzę się strasznie zmęczony nawet po 8h snu. Nie umiem pozbyć się tego przymulenia. Dodam, że od tego czasu mam takie jakby "falowanie" kiedy zaczynam zasypiać. jakby ucisk na nerw.
Byłem u neurologa, zbadał mnie i przepisał tylko lek na depresję. Robiłem badania krwi i morfologia w porządku, podobnie lipidogram, glukoza, kreatynina, ciśnienie w porządku. Od miesiąca biorę magnez. Dodam jeszcze, że od jakiegoś czasu trochę gorzej widzę na lewe oko. miał ktoś coś podobnego i potrafi pomóc? dzięki.
Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?