Cześć, dawno mnie tu nie było, wiem że bardzo mi pomogło to forum także przychodzę z kolejnym pytaniem, dziś rano przy wybudzaniu się słyszałem jak ktoś głośno rozmawia, jednak gdy się wybudziłem to była cisza, dodam że było dziś w domu trochę osób, do teraz się zastanawiam czy to mogły być jakieś omamy senne czy może faktycznie ktoś rozmawiał, nie ukrywam że trochę się przestraszyłem, czasami przed snem mam omamy hipnagogiczne jednak przy wybudzaniu się miałem to pierwszy raz, i zastanawiam się czy jest to normalne czy jednak coś poważniejszego mi dolega? oczywiście przez cały dzień jak słyszałem jakiś dziwny dźwięk to pytałem dziewczyny czy również to słyszała, zmagam się od długiego czasu ze strachem przed schizofrenią i ta myśl również nie pomaga
pozdrawiam
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?