Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Okropnie kreci mi sie w glowie
- patryska
- Zarejestrowany Użytkownik
Strasznie kreci mi sie w glowie.. niestety dzien zaczelam od placzu.. Tak samo skonczylam wczorajszy.. Zakladam wiec ze to przez placz i przez sytuacje w ktorej teraz jestem powrocily moje zawroty glowy.. Wczesniej przy gorszym samopoczuciu mialam lekkie zawroty codziennie i przeszly po lekach i wzieciu sie za siebie, a teraz nagle w ciagu kilku minut znowu wrocilo krecenie sie w glowie.. Ale teraz jest naprawde bardzo sizle i nie wiem jak wytrzymac.. Macie jakies rady co zrobic zeby one ustapily? Pomozcie 

- mary36
- Zarejestrowany Użytkownik
Jeszce niedawno miałam straszne zawroty głowy, bałam się sama wychodzić z domu. Teraz dokładnie nie umiem powiedzieć co sprawiło, że zawroty głowy ustąpiły. Zaczęłam po prostu żyć tak jak to było przed zaburzeniem, i z dnia na dzień było lepiej. Pamiętaj, że to jest w Twojej głowie i Ty decydujesz o tym kto tu rządzi. U mnie objawy zaczęły łagodnieć po tym jak uświadomiłam sobie, że mogę sobie z tym goownem poradzić i że to ode mnie zależy czy pozwolę sobą zawładnąć.