Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Być może miałeś jakieś nieciekawe przeżycia, traumę i chcesz to z siebie "wyrzucić"?
Albo nie znalazłeś dla siebie odpowiedniego działu i masz ochotę po prostu napisać o sobie?
Możesz to zrobić właśnie tutaj!
Rozmawiamy tu również o naszych możliwych predyspozycjach do zaburzeń, dorastaniu, dzieciństwie itp.
-
Iwona29
- Dyżurny na forum Odważny VIP
10 lutego 2019, o 12:27
OYKA pisze: ↑10 lutego 2019, o 12:23
No i w końcu się doczekałam

Do czego?

Do okresu?
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz

Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"

✌
-
OYKA
- Zarejestrowany Użytkownik
10 lutego 2019, o 21:19
Iwona29 pisze: ↑10 lutego 2019, o 12:27

Do czego?

Do okresu?
Tak

, już nie pamiętam kiedy się tak z okresu cieszyłam

-
Iwona29
- Dyżurny na forum Odważny VIP
10 lutego 2019, o 21:59
OYKA pisze: ↑10 lutego 2019, o 21:19
Iwona29 pisze: ↑10 lutego 2019, o 12:27

Do czego?

Do okresu?
Tak

, już nie pamiętam kiedy się tak z okresu cieszyłam

mnie on nie cieszy nigdy ale dobrze że jest .

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz

Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"

✌
-
znerwicowana_ja
- Zarejestrowany Użytkownik
6 października 2021, o 08:51
U mnie z okresem ostatnio takie jazdy że w ciągu 2 mcy miałam 4 razy krwawienie. Jedno z nich trwało 10 dni. Poszłam do gina mam podejrzenie polipa na macicy (oczywscie na maxa się boję że coś gorszego) żeby to dobrze zbadać muszę czekać do kolejnego okresu i wtedy jeszcze raz zrobic usg bo ponoć na koniec okresu najlepiej to widać. Do tego mam mega niski progestreon. Norma w fazie cyklu w której robiłam badanie jest od 1.7 a u mnie tylko 0.06..czyli jakbym nie miała wcale. Zapytam lekarza czy taki niski progesteron może mieć związek z zyciem w dużym stresie odpowiedzial"jak najbardziej". Ostanie lata były dla mnie mega trudne. Żyłam z alkoholikiem byłam ofiarą przemocy domowej psychicznej i fizycznej. Uciekłam. Ale nerwowość została a wraz z nią problemy ze zdrowiem hormonami itd.

"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison